l.e.s.t.e.r Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ja z tym zamykaniem tematów byłbym ostrożny, znam jedno forum tuningowe na którym klika kilku użytkowników jechała po nowych użytkonikach, zamykali tematy, naśmiewali się , efekt był taki że przestały się pojawiać prawie nowe tematy , teraz obserwuję że pozwalają na wejścia tematów z tuningowego ABC , chyba poszli po rozum do głowy bo koniec tego super tuningowego forum zbliżał się wilkimi krokami - przez za ostrych moderatorów i przyzwalanie na chamskie uwagi starych wyjadaczy wobec nowych użytkowników to tyle odemnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A ile przeciętnie moderator spędza czasu przed kompem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja zgodze się ze wszystkimi którzy nie maja zastrzeżeń do pracy moderatorów, robią kupe dobrej roboty, a propos nieudzielania odpowiedzi. Forum min. po to aby pytać więc ludzie pytaja. Setki pytań dużo mniej odpowiedzi, więc nie zaszkodzi kilka razy zadać to samo pytanie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jeszcze się taki nie urodził co każdemu by dogodził.Całkowicie potwierdzam zdanie Modesta że forum Enduro/motocross powinien się bardziej skupić na min. tematyce technik jazdy a mniej ciągle powtarzających się tematów co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Prawda jest taka, że gdyby dopisać EnduroMaxowi trójkę zamiast jedynki do wieku, to ten temat miałby szansę w ogóle nie powstać. I nikt mi nie wmówi, że chociaż trochę tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a no jest bo sam sie zdiwilem ze enduromax ma 15 lat i jest moderatorem:P ale mi nic jeszcze nie podpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi