>DANIEL< Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 WitamOstatnio nabyłem HM'a, od kolegi, który miał dziurawą chłodnice, no i kupilismy chłodnice od mtx 125, jest troszke za duża, ale nie o to chodzi.Problem w tym, że wywierciliśmy w korku dziurkę, aby było odpowietrzenie, no i gdy motor chodzi na biegu jałowym albo na sprzęgle to woda wypryskuje przez ta dziurka i nie wiem przez co to może być spowodowane?? Przez to wywalanie wody, muszę ciągle ją dolewać ;/ Jak temu zaradzić?? Juz po problemie, temat mozna zamknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 chlodnica nie zapierdzielona? uszczelka pod glowica ok? sprawdzales czy jest obieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja obstawiam że niema obiegu (jest zapchana). POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 dziura w korku od chodnicy??czy was po*ebalo :cool: po co tam ta dziura??uklad odpowietrza sie tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Juz po problemie, temat mozna zamknąc Po co piszecie skoro juz po problemie... :crossy: Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Po co piszecie skoro juz po problemie... :DI przy okazji napiszcie jak sobie poradziliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi