wueska Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 gdzie dorabiaja szprychy oprucz bartnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Możesz zapytać pod tym mejlem: [email protected]. Była aukcja informacyjna na allegro. Niby dorabiają wszystko. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Możesz zapytać pod tym mejlem: [email protected]. Była aukcja informacyjna na allegro. Niby dorabiają wszystko. Pozdro! LOOPY Wła LOOPY WłaLoopy właśnie przeczytałem Twój post a właściwie zawartość Twojej stajni i kurcze pokaż no te cuda. Jestem z krapkowic wiec mów kiedy ja pale janka i jade!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 pomyliłes chyba sobie post z PW;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A czemu nie Bartnik?? Ja kupowałem od WFMki, szybko, tanio i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 tanio;/ niekoniecznie tylko 30 gr róznicy jak w ag-mocie:/ wiec nie za fajnie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Może to komuś pomoże : http://moto.allegro.pl/item216392999_szpry...azde_inne_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 spróbuje... bo juz mi rece opadaja;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 tanio;/ niekoniecznie tylko 30 gr róznicy jak w ag-mocie:/ wiec nie za fajnie;]30gr na szpryszce to mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 rok temu pytałem u nich o szpryche kosztowała 80gr w tym roku juz 1,50;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No to ładnie wzrosło. Ja kupiłem jeszcze za 0,5zł za sztuke do WFMki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 teraz bys 1zł zapłacił;] Widzisz dlatego niechgce bartnika wyczaili ze maja monopol i kutwa strasza ludzi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi