damiannn123 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 witam!zastanawiam sie nad kupnem tego buzerka http://moto.allegro.pl/item212877157_orygi...romocja_ss.htmlczy widzial go ktos kiedys,jezdzil w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Widziałem, kupiłem, mam :cool: Cena przyzwoita wykonanie też niczego sobie, dobre materiały, wygodny, duża możliwość regulacji także polecam :flesje: pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiannn123 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 juz go zamowilem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Mam XP1 i wydaje mi się że niczym się nie różnią. jedyna wada to chyba za długi z przodu i zahacza mi lekko o pas, ale może to kwestia pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mam XP1 i wydaje mi się że niczym się nie różnią. jedyna wada to chyba za długi z przodu i zahacza mi lekko o pas, ale może to kwestia pasa. Tak, z tego co wiem nie różnia sie bardzo, chyba tylko ochraniacz klatki ma inny kształt po za tym to jest to samo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tez kupiłem ten buzer ale mam zapytanie trzeba do niego sobie dokupić pas nerkowy??? czy bez pasa tez będzie chronił?? i czy ochraniacze na łokcie sa potrzebne, bo tu są na ramiona i wydaje mi sie że jak sie wywale to raczej o nie własnie będzie tarło a nie o łokcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mam taki buzer i trzeba pas nerkowy i ochraniacze lokci :) Znaczy co do lokci to jak kto woli ja nie mam i jezdze :) ale jak sie wywalisz to lokcie rozwalisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 możecie polecić coś na łokcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ja polecam ci fox'a extreme elbow guardshttp://www.pricepoint.com/images/styleImag...37%20FOXEX7.jpgsa troche drogie ale w ogóle nie czujesz ze je masz na łokciach :crossy: satysfakcja gwarantowana :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No a jeszcze takie pytanko upadł któś w buzerze bez ochrniaczy na łokcie co się stało z łokciami??a pasa nerkoego chyba nie będe kupował bo strasznie goraco:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) No a jeszcze takie pytanko upadł któś w buzerze bez ochrniaczy na łokcie co się stało z łokciami??Pewnie to samo co przy upadku bez buzera na łokieć... Co za pytanie, kolego? Lepiej kup ochraniacze na wszystkie newralgiczne części ciała motocyklisty i tyle. Wiem, że kosztuje ale chyba nie zamierzasz targować się o swoje zdrowie? Nie masz ochraniaczy - ryzykujesz! Możesz jeździć dłuższy czas bez poważnego upadku i kontuzji ale równie dobrze możesz się okaleczyć przy pierwszych metrach jazdy :lapad: . Oczywiście nie życzę Ci tego jak i każdemu innemu! Śmigaj ale z głową! No i wyszedł totalny offtop... sorry Pzdr. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez rispekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SensitivE91 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wlasnie przymierzam sie do kupna owego buzera.. mógłby ktoś opisać jak ten buzer wygląda z tyłu i podaj jego wymiary chodzi o to ile ma cm z przodu na klatce piersiowej... rozmiar (175-190)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jak nosicie buzery, pod koszulka, czy na koszulce ?Glupie pytanie ale nurtujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ja nosze go pod koszulką, jak założe na koszulke to dziwnie wygląda dlatego że jestem chyba za chudy. Ale zobaczymy jak przyjda upały chyba będe zmuszony na wierzch zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SensitivE91 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jest ktos w stanie odpowiedziec na moje pytanie... chodzi mi tylko i wielkość przedniego panelu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi