patlys Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 dla mnie to zbieg okoliczności raczej. W jaki sposób cokolwiek ze świecy ma się dostać do gaźnika i airboxu? Przecież zawory ssące na to po prostu nie pozwolą. Bardziej pasuje mi na pozostałość po wcześniejszej naprawie tak jak mówi Daro36. Napisz coś więcej o tym zniszczonym gwincie w głowicy. Skoro był uszkodzony to w jaki sposób dało radę wkręcić w niego świecę u elektryka i jak później udało się to zrobić tobie? może był tylko trochę naderwany na początku? Z tym gwintem to było tak ze ja wkrecałem swiece i poprostu mi sie gwint urwał ale ja go normalnie jakoś wykreciłem wiec mechanik nie miał problemu z wkreceniem swojej swiecy gdyz miejsce było całkowicie puste i przygotowane. A jego świeca tą co wkrecił tak jak mówiłem strasznie ciezko szła ze ledwo ledwo dałem rade i w dodatku do półówy gwintu nie ma:P tak jakby urwało go...wiec postanowiłem wkrecić nowa. Albo lepiej zobaczyc czy sie wkreci...no i dało rade niby. Mogę zrobić zdjecie tej rozjebanej swiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja bym się bał z taką świecą jeździć. Pomyśl co będzie jak przy 12 tys. obr puści gwint i świece wypluje ?? Może w bak się nie wbije, ale może nie być za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mogę zrobić zdjecie tej rozjebanej swiecyjak możesz to lepiej zrób zdjęcie tego gwintu w głowicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jedno małe pytanie.Czy świece odkręcałeś nazimnym silniku?Bo jak na ciepłym to możesz mieć pretensję tyko do siebiePzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlys Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jedno małe pytanie.Czy świece odkręcałeś nazimnym silniku?Bo jak na ciepłym to możesz mieć pretensję tyko do siebiePzdr Silnik był zimny w 100%:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zrób zdjęcia świecy i tego gwintu oraz tego co znalazłes w airboxie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlys Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zrób zdjęcia świecy i tego gwintu oraz tego co znalazłes w airboxie Jutro porobie bo będę w nim grzebać od rana :wink: Jutro porobie bo będę w nim grzebać od rana :D Poszukuje dobrego mechanika w okolicach Wawy i jak w samej Wawie. Najlepiej jakiegoś sprawdzego przez was....nie wspominając o dobrych cenach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi