MorfeuszT Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam.Podłączę się do tematu :icon_mrgreen: -Szukam jakiejś sportowej maszyny; mam 195cm wzrostu i 83-88kg wagi.Zalezy mi, aby mototcykl byl zrywny, mial dobre przyspieszenie/nawet kosztem Vmax. Do wydania mam 13.000zł. Rocznik '00 lub młodszy. Podobają mi się motocykle w stylu CBR, GSX - czyli dużo plastikow :icon_razz:Wazne, abym byl w stanie przejechac po 500km na dzien :bigrazz: Pozdrawiam i prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam.Podłączę się do tematu ;) -Szukam jakiejś sportowej maszyny; mam 195cm wzrostu i 83-88kg wagi.Zalezy mi, aby mototcykl byl zrywny, mial dobre przyspieszenie/nawet kosztem Vmax. Do wydania mam 13.000zł. Rocznik '00 lub młodszy. Podobają mi się motocykle w stylu CBR, GSX - czyli dużo plastikow :)Wazne, abym byl w stanie przejechac po 500km na dzien :) Pozdrawiam i prosze o pomoc. Miałem Thanderace,świetne moto za niewielką kase.Idealny do turystyki jak na wygląd ścigacza,mocnym atutem jest silnik,elastyczny,mocy nie brakuje i w miare oszczędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 MorfeuszT takie rzeczy to tylko w erze, w takiej kasie taki rocznik to albo "okazja" albo po dzwonie/szlifie, ponadto 500km dziennie to na raz czy na dwa trzy razy? No i jeszcze ta zrywnosc... motocykle generalnie sa zrywne, do 100km/h sv650 nie bardzo odstaje od gixera a mocy ma ze dwa razy mniej. Odnosze wrazenie, ze szukasz pierwszego moto, czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorfeuszT Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @zong: 500km/dzienSzukam pierwszego sportowego moto; mialem juz kilka (max 125cc) ale byly z calkiem innej bajki, a teraz chce kupic "scigacza" :lapad:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @zong: 500km/dzienSzukam pierwszego sportowego moto; mialem juz kilka (max 125cc) ale byly z calkiem innej bajki, a teraz chce kupic "scigacza" :cool:Pozdrawiam Kolejny mlody gniewny... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi