daniel19880 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witam mam pytanko co do wektora 150 słyszałem ze mozna sprawic ze tłumnik w tym motocyklu bedzie wydawał ładne brzmienie tylko trzeba go rozwiercic jesli ktos kto juz robił taki eksperyment moze doradzic mi gdzie go trzeba rozwiercic zeby dobrze brzmiał byłbym bardzo wdzieczny z góry dziekuje za odp i pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witam mam pytanko co do wektora 150 słyszałem ze mozna sprawic ze tłumnik w tym motocyklu bedzie wydawał ładne brzmienie tylko trzeba go rozwiercic jesli ktos kto juz robił taki eksperyment moze doradzic mi gdzie go trzeba rozwiercic zeby dobrze brzmiał byłbym bardzo wdzieczny z góry dziekuje za odp i pozdawiamJeżeli to czterosuw to mozna zrobic przelot tzn rozciac go wy**bac wszystko ze srodka i zostawic pustyu wtedy ma lady dzwiek :notworthy:poprawcie mnie jezeli sie myle pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jeżeli to czterosuw to mozna zrobic przelot tzn rozciac go wy**bac wszystko ze srodka i zostawic pustyu wtedy ma lady dzwiek :buttrock: poprawcie mnie jezeli sie myle pzdr Mam tak zrobione w moim szrocie i na poczatku glos jest fajny. Jednak teraz po jezdzie mnie bola uszy i sie w dodatku ludzie przyjebuja :/ Dlatego nie polecam takich kombinacji. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam, mam pytanko - co to jest TŁUMNIK ???? ? ?? ? !!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jeżeli to czterosuw to mozna zrobic przelot tzn rozciac go wy**bac wszystko ze srodka i zostawic pustyu wtedy ma lady dzwiek :Dpoprawcie mnie jezeli sie myle pzdr simsonowcu nie udzielaj sie jak sie nie znasz! to co Ty opisałeś to nie jest przelot tylko jakiś wiejski agrotuning Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 simsonowcu nie udzielaj sie jak sie nie znasz! to co Ty opisałeś to nie jest przelot tylko jakiś wiejski agrotuningYamahowcu czy jezeli jezdze simsonem niemoge sie udzielac?? bo na to wynika z twojego postu napisalem Jeżeli się mylę to mnie poprawciewiec mogłeś poprawić a nie krytykowac :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ale posty w stylu to powinno byś taka ale ja nie wiem najwyżej mnie poprawice są bezsensowne Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam, mam pytanko - co to jest TŁUMNIK ???? ? ?? ? !!? widzisz? nawet nie zauwazyli.do twojej wiad, dla niektorych to znaczy tyle samo co tłumik :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 witam mam pytanko co do wektora 150 słyszałem ze mozna sprawic ze tłumnik w tym motocyklu bedzie wydawał ładne brzmienie tylko trzeba go rozwiercic jesli ktos kto juz robił taki eksperyment moze doradzic mi gdzie go trzeba rozwiercic zeby dobrze brzmiał byłbym bardzo wdzieczny z góry dziekuje za odp i pozdawiam http://forum.motocyklistow.pl/JINLUN-Made-...ina-t37080.html Tam gdzieś o tym pisze. użyj wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi