rommi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Aktualizuję listę (usuwam się z niej). Na weekend 4-5 sierpnia zwalają mi się goście na chatę - muszę być :bigrazz: .Wiem, wiem .... jestem miękki siurek :) Jak coś się zmieni to spowrotem sie dopiszę. Aktualna lista: atr32karol1001MortagLime82marcin2Zbicnievnowakgosc 1gosc 2gosc 3FoksTurekTasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 My bylismy w ten weekend i bylo suuuper. Tor jest swietny, najszybszy winkiel akurat na 100km/h z kolankiem na asfalcie :bigrazz:Ogolnie to mam dzis mega zakwasy po jezdzeniu, 70km przejechane po torze daje w gosc. Dzieki Tasiek za rady, udalo sie przejechac calu tor trac sliderami na kazdym zakrecie... Aaa i jak wjedziecie w trawe i krzaki to nie hamujcie przodem :) Ja dlatego wypisuje sie z niedzieli :) Lekko poprawilem prawa strone :D Naszczescie predkosc byla postojowa :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 najszybszy winkiel akurat na 100km/h z kolankiem na asfalcie :DKoledzy z pucharu Yamahy mieli tam na budzie troche więcej :D Byłem pod wrażeniem ich jazdy :) Wypadzik jak zwykle pełen kozak :D Podnóżki w SV skracały się na każdym kolejnym zakręcie :) Ja się nie wypisuje z wypadu niedzielnego, bo mam smaka na jazdę. Tylko kurde na tor chciałoby się GSX-Ra :bigrazz: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ... Tylko kurde na tor chciałoby się GSX-Ra :D Nie narzekaj, twoja SV'ka jest lekka jak piórko przy mojej lokomotywie :icon_rolleyes: Foks, w niedzielę było tylko dla wybranych? Szkoda, że nie dałeś znać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Foks, w niedzielę było tylko dla wybranych? Szkoda, że nie dałeś znać :icon_rolleyes: Psieplasiam baldzo :bigrazz:Sam dostalem wiadomosc od Emila w sobote wieczor, nie mialem kompletnie glowy by poinformowac wieksza liczbe osob...Na przyszlosc obiecuje poprawe :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) "ciąg dalszy" tu: :buttrock: http://forum.motocyklistow.pl/40807-SOBOTA...d33-t78109.html Edytowane 30 Lipca 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No to potwierdzam ze bede :notworthy:. Tylko w ten weekend bede akurat u rodzicow pod lublinem wiec spotkamy sie od razu na miejscu (rozumiem ze chodzi o tor na zemborzyckiej, tak?). O ktorej tam bedziecie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No to potwierdzam ze bede :). Tylko w ten weekend bede akurat u rodzicow pod lublinem wiec spotkamy sie od razu na miejscu (rozumiem ze chodzi o tor na zemborzyckiej, tak?). O ktorej tam bedziecie? Tak; przed 11:00 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Turek Ty bedziesz z motomisiami?? Moj znajomy dzwonil dzisiaj ze latamy z motomisiami w NIEDZIELE a nie w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Turek Ty bedziesz z motomisiami?? Moj znajomy dzwonil dzisiaj ze latamy z motomisiami w NIEDZIELE a nie w sobote? tak :lalag: latamy w SOBOTĘ 4.08.07 bo w niedzielę tor jest zajęty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 no cholera to ja juz nic nie wiem ;] rozmawialem z nim godzine temu i mowil ze na 100% niedziela... a motomisie nie maja toru wynajtego na sob-niedz ?? :lalag:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 no cholera to ja juz nic nie wiem ;] rozmawialem z nim godzine temu i mowil ze na 100% niedziela... a motomisie nie maja toru wynajtego na sob-niedz ?? ;)) naczelnym miśkiem od toru jestem ja :biggrin: więc wiem kiedy go rezerwowałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 naczelnym miśkiem od toru jestem ja :wink: więc wiem kiedy go rezerwowałem ;) hyhy :biggrin: a Wilex mowil mi ze w niedziele , pewnie sie znacie?? on lata hujabuza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hyhy :banghead: a Wilex mowil mi ze w niedziele , pewnie sie znacie?? on lata hujabuza... znamy znamy... Wilex dostał ode mnie info wczoraj odnośnie soboty (o niedzieli nic nie było mowy) :) pees. a Ty jedziesz w końcu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 pewnie ze jade... w SOBOTE ;] on tez :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi