Cz@reK Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam co sądzicie o tym motorku http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3023000 w tym jest silnik minerelli am6 ?? Gościu mi mówił że są blokady i jedzie max 70 ;/;/ jak to sprawdzic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 W tym nie ma am6 ani zadnego mineralli mi sie zdaje że jest odblokowany bo zablokowany by leciał ledwo 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@reK Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A można sprawdzić przy kupnie czy te blokady rzeczywiście są ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 a po co ci wiecej niz 70km.h a enduraku? heh 4km moj skuter chyba ma wiecej :DDDD pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Oczywiscie ze jest zablokowana chocby na wydechu ;) Moja po pelnym odblkowaniu smigala 85 km/h :) tylko ze jamialem sende r, a to jest chyba wersja h czy l?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 niezłego szlifa zaliczył, z kierownicy ładny banan wyszedł ;) transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 mi leci 85, do 82 buja sie w 400m (przebig 27tys km. bez żadnego remontu) :icon_razz: albo mniej nie pamiętam już, a ta senda fajna nawet to w ogóle inny model :flesje::D podoba mi sie ;] a silnik ma zwykły DERBI najlepszy :wink: ;] ale senda ma ogólnie 9km a nie 4km... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Brzydkie to jak chu** w dodatku widac ze zjerzdzone juz okropmnie, lepiej dolozyc i kupic cos pewnego niz ,,okazje,, . Pozdro BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Jak dla mnie to shit. Nie polecam. Edytowane 12 Lipca 2007 przez Jogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 nie kupuj drerbi!! one mają okropne silniki, szybko dostają luzów na wale. A potem dużo roboty i kasy.+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Twój mózg dostaje luzów..Jak nie wiesz to nie pierdziel. skąd taka opinia? Babcia Ci powiedziała?Błagam człowieku, załamujesz mnie! http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Twój mózg dostaje luzów..Jak nie wiesz to nie pierdziel. skąd taka opinia? Babcia Ci powiedziała?Błagam człowieku, załamujesz mnie! Podzielam zdanie. To fakt mnie osobiscie sie nie podoba ale to twoj wybor. Jezdzilem Sendą SM i leciala pod 90 i ladnie sie rozpedzala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 no nie wiem ja mam już 27850km przebiegu i narazie zadnych luzów nie mam a jeżdze ostro więc sie nie wypowiadaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Lepiej kup Japonca jakiegos. Dziwna ta derbi:/ "Bardzo dobry motorower z przeznaczeniem dla Twojego dziecka......" podejzane troche.Moze jest zjechany i dlatego koles tak pisal:D :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisz Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Mój kolega na sende nie narzeka. Rozpędza się do około 85km. Tylko nie ma zbyt wiele części w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi