Gerg Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam! Wyjazd początek sierpnia na dwa tygodniePlan jest taki: dojazd autem w Bieszczady tam zostawiamy zbędne graty i lecimy w Karpaty UA. Trasa jeszcze nie jest ustalona ale z założenia boczne drogi, ścieżki, spanie pod chmurką Ktoś się dołącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzeniu Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja się chetnie dołączę, moze też namówie Kudłatego. Obaj na XT600. Napisz więcej szczegółów. Ile km przewidujesz, ile kasy itd. Ale podoba mi sie ten pomysł. PozdroStrzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Hej strzeń draniu jeden :icon_mrgreen: może sam napiszesz, w końcu jesteś głównym inicjatorem tego przedsięwzięcia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Wyprawa zakończona!Zapraszam na foto relacje http://motooffroad2007.w8w.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 widzę, że zaliczaliście podobne klimaty, jak my z Sokołem 2 tygodnie temu. Byliśmy w Gorganach... ostro było, nawet za ostro. Napiszę o tym niebawem. tak czy owak Ukraina naprawdę jest dzika. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi