SVRemoS Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Mad,moze znajdziesz cos tutaj:http://www.wolnywydech.riders.pl/main/inde.../moto/opony.phpPzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Oponke juz kupilem. Dla mnie wazne ze jest swieza i sporo bieznika, bo predkosci kosmicznych to ja i tak nie rozwijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No to by bylo dziwne, tym bardziej, ze i tam motocyklami sie za...erdala, a kazdy stan w USA rzadzi sie innymi prawami troszke, wiec nie jestem taki pewien czy strzelaja od razu. A nie wyobrazam sobie zeby jakis Amerykanin sciagal opony sportowe z Europy czy z Azji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No to by bylo dziwne, tym bardziej, ze i tam motocyklami sie za...erdala, a kazdy stan w USA rzadzi sie innymi prawami troszke, wiec nie jestem taki pewien czy strzelaja od razu. A nie wyobrazam sobie zeby jakis Amerykanin sciagal opony sportowe z Europy czy z AzjiA skąd to wiesz że sie zapie**ala ? z filmów czy z netu ?byłeś i próbowałeś ?po ulicach w mieście i poza jeżdżą jak potulne baranki nie tak jak u nas w kraju. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No to by bylo dziwne, tym bardziej, ze i tam motocyklami sie za...erdala, a kazdy stan w USA rzadzi sie innymi prawami troszke, wiec nie jestem taki pewien czy strzelaja od razu. A nie wyobrazam sobie zeby jakis Amerykanin sciagal opony sportowe z Europy czy z Azji Witam>>> wyjaśnię ci to troszkę 1) Jeździ się tak jak na to pozwalają przepisy >> a policja wyrasta z pod ziemi !!!!<<2) Nie dyskutuje się z policjantem>>> możesz co najwyżej iść potem do sądu <<<3) Jeśli nie będziesz robił dziwnych ruchów to nikt do ciebie strzelać nie będzie4) na drogach międzystanowych i to zależy na których można jeździć szybciej niż 55 mil5) jeśli chcesz poszaleć to jedziesz na pustynię lub na zamknięte dla ruchu odcinki dróg6) Co do opon to poprostu jedziesz do serwisu i kupujesz takie na jakie cię stać i masz ochotę 7) Opony mimo innych oznaczeń sa takie same jak w krajach UE bo i producenci są ci sami a w necie sa strony gdzie można porównać indeksy USA z Oznaczeniami UE i wszystko będzie jasne. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi