Kate Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 jestem jak zwylke za :icon_evil: kombinujcie jakies :crossy: i podjezdzamy na niezla impre u Kate :banghead: bedzie okazja sie spotkac a .................... i maly prezencik dla kasienki juz mam :clap: ps. Chlopaki, damy rade piatek nie taki straszny jak sie nam wydawa :icon_twisted: :flesje: Zapraszam i wreszcie będzie okazja się zobaczyć :)Za prezencik z góry dziękuję :)To jak rozumiem na 100% będziesz ?? Wszystko zaczyna się o 17.00. Proponuję spotkanie o 16.50 na parkingu przy Urzędzie Gminy. Poczekamy na spóźnialskich do 16.55 i potem do miejsca docelowego. Nie ukrywam, że jeśli ktoś zabrałby mnie jako Plecaczek to byłabym wdzięczna. Mnie oczywiście z miejsca spotkanie, a nie z Wawy :) Czy są chętni ;) ?? a i nie napisałam, ze nie mam kasku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Chłopaki sprzedałem XJ to ja też jeśli coś to na 4oo temat obgadamy przy ognisku, zgadzam się. Pozdrawiam Listek31. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nie ukrywam, że jeśli ktoś zabrałby mnie jako Plecaczek to byłabym wdzięczna. Mnie oczywiście z miejsca spotkanie, a nie z Wawy :notworthy: Czy są chętni :wink: ?? a i nie napisałam, ze nie mam kasku :buttrock: Dla takich ładnych oczek :notworthy: na pewno znajdzie sie cóś :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 aaaaaaaaaa, mam ślub znajomego na 18:00 w siedlcach, myślałem, że wpadnę na 19:30 a tu impreza od 17:00. Hmm no i mam zagwozdkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Od 17 bedziemy, ale .................. impra trwa do 24 a potem zabawy w podgrupach :flesje: :flesje: ( nie ma tu niestety jednej odpowiedniej ikonki hi,hi,hi )Kate jest miejscowa, wiec albo u niej :) albo w hotelu bedzie :flesje: ............. Zapraszam i wreszcie będzie okazja się zobaczyć :evil:Za prezencik z góry dziękuję :)To jak rozumiem na 100% będziesz ?? Te sliczne oczy tak strasznie kusza ............. :bigrazz: Nie moge odmowic .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie moge odmowic .... To bardzo się cieszę, że wreszcie sie poznamy :buttrock: aaaaaaaaaa, mam ślub znajomego na 18:00 w siedlcach, myślałem, że wpadnę na 19:30 a tu impreza od 17:00. Hmm no i mam zagwozdkę ... dokładnie tak jak napisał Majkel. Impra trwa do 24, a ja w niedzielę rano ruszam do Szczawnicy :icon_evil:Impreza u mnie niestety odpada bo nie mam warunków, ale w hotelu WHY NOT :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) A czy hotel jest przygotowany na takie impry ? :crossy: :icon_razz: Ma jaks sale czy tez zajecia w pokojach ?Bo jak mozna szalec w pokojach to bierzemy jeden duzy jakis apartament ( wiem, chyba przesadzilem z tym slowem do hotelu nad Zegrzem ) i tam balujemy do rana :crossy: A jak bedzie ladna pogoda to ................... na plazy :) Edytowane 12 Lipca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A czy hotel jest przygotowany na takie impry ? :) :D Ma jaks sale czy tez zajecia w pokojach ?Bo jak mozna szalec w pokojach to bierzemy jeden duzy jakis apartament ( wiem, chyba przesadzilem z tym slowem do hotelu nad Zegrzem ) i tam balujemy do rana :) A jak bedzie ladna pogoda to ................... na plazy :D W hotelu tylko impra w pokoju wchodzi w grę bo to nie BRYSTOL z salą bankietową :)To widzimy się w sobotę. Pozdrawiam wszystkich i czekam na umówionym miejscu w sobotę licząć, ze ktoś mnie podwiezie na plażę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomivfr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 cześć, jestem zupełnie nowy (tzn. od tygodnia mam internet, od 2 tygodni motor) mogę sie wkręcić nad zegrze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) cześć, jestem zupełnie nowy (tzn. od tygodnia mam internet, od 2 tygodni motor) mogę sie wkręcić nad zegrze? :) oczywiście, zapraszamy w umówione powyżej miejsce o 16.50 :cool: Edytowane 13 Lipca 2007 przez Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 :flesje: było :biggrin: ok dzieki Kate ze byłas z nami do konca :banghead: ps. czekam na nastepna propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 dziekuje wszyskim za zabawę :banghead:szczegolnie braciakowi Majkela, ktory zapewnil transport :clap: Właśnie wrociliśmy do wawy, Tomi odstawiony na drogę do puław. do zobaczenia następnym razem!Belgu... jak piesek?! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 braciak Majkela był cierpliwy wzglendem nas jak tam czekał sam :D dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 było naprawde bosko, wypad na tamę w dębe, folk, plaża, piwko. Bardzo fajne okolice do śmigania na motocyklu. Z rozpędu jeszcze dziś smigamy do Kazimierza :D. Muszę tylko odrobię odespać, gdyż w hotelu jakaś rodzinka szalała już od 6:30 nie dając spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 było naprawde bosko, wypad na tamę w dębe, folk, plaża, piwko. Bardzo fajne okolice do śmigania na motocyklu. Z rozpędu jeszcze dziś smigamy do Kazimierza :D. Muszę tylko odrobię odespać, gdyż w hotelu jakaś rodzinka szalała już od 6:30 nie dając spać. jak zwykle przespalem impreze moze nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi