Skocz do zawartości

ZAPRASZAM folk na plaży 14 lipca z noclegiem :)

Kate
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jestem jak zwylke za :icon_evil:

kombinujcie jakies :crossy: i podjezdzamy na niezla impre u Kate :banghead:

bedzie okazja sie spotkac a .................... i maly prezencik dla kasienki juz mam :clap:

ps. Chlopaki, damy rade piatek nie taki straszny jak sie nam wydawa :icon_twisted: :flesje:

Zapraszam i wreszcie będzie okazja się zobaczyć :)

Za prezencik z góry dziękuję :)

To jak rozumiem na 100% będziesz ??

Wszystko zaczyna się o 17.00. Proponuję spotkanie o 16.50 na parkingu przy Urzędzie Gminy. Poczekamy na spóźnialskich do 16.55 i potem do miejsca docelowego.

Nie ukrywam, że jeśli ktoś zabrałby mnie jako Plecaczek to byłabym wdzięczna. Mnie oczywiście z miejsca spotkanie, a nie z Wawy :) Czy są chętni ;) ?? a i nie napisałam, ze nie mam kasku :(

Nie ukrywam, że jeśli ktoś zabrałby mnie jako Plecaczek to byłabym wdzięczna. Mnie oczywiście z miejsca spotkanie, a nie z Wawy :notworthy: Czy są chętni :wink: ?? a i nie napisałam, ze nie mam kasku :buttrock:

Dla takich ładnych oczek :notworthy: na pewno znajdzie sie cóś :notworthy:

Od 17 bedziemy, ale .................. impra trwa do 24 a potem zabawy w podgrupach :flesje: :flesje: ( nie ma tu niestety jednej odpowiedniej ikonki hi,hi,hi )

Kate jest miejscowa, wiec albo u niej :) albo w hotelu bedzie :flesje: .............

Zapraszam i wreszcie będzie okazja się zobaczyć :evil:

Za prezencik z góry dziękuję :)

To jak rozumiem na 100% będziesz ??

Te sliczne oczy tak strasznie kusza ............. :bigrazz:

Nie moge odmowic ....

ISRA: 27062
SREU: 614

Nie moge odmowic ....

To bardzo się cieszę, że wreszcie sie poznamy :buttrock:

aaaaaaaaaa, mam ślub znajomego na 18:00 w siedlcach, myślałem, że wpadnę na 19:30 a tu impreza od 17:00.

Hmm no i mam zagwozdkę ...

dokładnie tak jak napisał Majkel. Impra trwa do 24, a ja w niedzielę rano ruszam do Szczawnicy :icon_evil:

Impreza u mnie niestety odpada bo nie mam warunków, ale w hotelu WHY NOT :crossy:

A czy hotel jest przygotowany na takie impry ? :crossy: :icon_razz:

Ma jaks sale czy tez zajecia w pokojach ?

Bo jak mozna szalec w pokojach to bierzemy jeden duzy jakis apartament ( wiem, chyba przesadzilem z tym slowem do hotelu nad Zegrzem ) i tam balujemy do rana :crossy:

A jak bedzie ladna pogoda to ................... na plazy :)

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

A czy hotel jest przygotowany na takie impry ? :) :D

Ma jaks sale czy tez zajecia w pokojach ?

Bo jak mozna szalec w pokojach to bierzemy jeden duzy jakis apartament ( wiem, chyba przesadzilem z tym slowem do hotelu nad Zegrzem ) i tam balujemy do rana :)

A jak bedzie ladna pogoda to ................... na plazy :D

W hotelu tylko impra w pokoju wchodzi w grę bo to nie BRYSTOL z salą bankietową :)

To widzimy się w sobotę.

Pozdrawiam wszystkich i czekam na umówionym miejscu w sobotę licząć, ze ktoś mnie podwiezie na plażę :)

cześć, jestem zupełnie nowy (tzn. od tygodnia mam internet, od 2 tygodni motor) mogę sie wkręcić nad zegrze? :)

oczywiście, zapraszamy w umówione powyżej miejsce o 16.50 :cool:

Edytowane przez Kate

dziekuje wszyskim za zabawę :banghead:

szczegolnie braciakowi Majkela, ktory zapewnil transport :clap:

Właśnie wrociliśmy do wawy, Tomi odstawiony na drogę do puław.

do zobaczenia następnym razem!

Belgu... jak piesek?! ;P

było naprawde bosko, wypad na tamę w dębe, folk, plaża, piwko. Bardzo fajne okolice do śmigania na motocyklu. Z rozpędu jeszcze dziś smigamy do Kazimierza :D.

Muszę tylko odrobię odespać, gdyż w hotelu jakaś rodzinka szalała już od 6:30 nie dając spać.

było naprawde bosko, wypad na tamę w dębe, folk, plaża, piwko. Bardzo fajne okolice do śmigania na motocyklu. Z rozpędu jeszcze dziś smigamy do Kazimierza :D.

Muszę tylko odrobię odespać, gdyż w hotelu jakaś rodzinka szalała już od 6:30 nie dając spać.

jak zwykle przespalem impreze moze nastepnym razem