Skocz do zawartości

ZAPRASZAM folk na plaży 14 lipca z noclegiem :)

Kate
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :rolleyes:

w sobotę 14 lipca w okolicach zalewu zegrzyńskiego jest planowany koncert na żywo: Shamrock, Orkiestra Dni Naszych i kilka innych. Proponuję spotkanie tym razem w moich okolicach, bo wszystkie ogniska organizujecie na końcu świta czyli na kabatach :D

Piszcie co wy na to ?? Czy są chętni??

Impreza przewidziana jest do ok 24.00

Istnieje możliwość zorganizowania noclegu :wink:

Edytowane przez Kate

Piszcie co wy na to ?? Czy są chętni??

Jestem za. Niekoniecznie potrzebuje nocleg. Posłucham muzy i spadówka do domciu.

Proponuję spotkanie tym razem w moich okolicach, bo wszystkie ogniska organizujecie na końcu świta czyli na kabatach smile.gif

Popieram. Koniec imprez na zadoopiu:D

To może i ja sie skuszę. :P (mam nadzieje że nie bedę musiał isć do pracy). Tylko napisz cóś więcej, tzn. jaka miejscowośc bo okolice zalewu to troszke mało precyzyjne. What about z noclegiem , czy bedzie możliwośc rozbicia namiota, bo chciałbym sobie troszke :evil: a nie zaraz wracać

Jestem za. Niekoniecznie potrzebuje nocleg. Posłucham muzy i spadówka do domciu.

Popieram. Koniec imprez na zadoopiu:D

Dokładna miejscowość to Wieliszew (za Legionowem na mapie, ale lepiej jechać z Warszawy przez Nieporęt). Nie wiem czy będzie możliwość rozbicia namiotu na plaży lub w okolicy. Nocleg jest możliwy w hotelu (zaraz przy Urzędzie Gminy). Cena noclegu to grosze ok 17zł, ale wiadomo jaka cena taki standard. Na jedną noc jest spoko :P Do hotelu można dojechać bezpłatnym autobusem rozwożącym ludzi po imprezie o 24.00.

Proponuję spotkanie przy Urzędzie Gminy w Wieliszewie na parkingu, żeby wjechać razem. Urząd Gminy jest zaraz na początku zabudowań Wieliszewa (jadąc od Warszawy) po lewej stronie przy stacji benzynowej. Dam znać o której jak dokładnie się dowiem o której się wszystko zaczyna. Chętni mogą przybyć wczesniej żeby zabukować nocleg. Oczywiście nocleg jest dla chętnych nie ma obowiązku :evil:

Fajnie. A jescze tylko napisz czy przy tym hotelu jest jakiś parking(co aby nieproszeni goscie nie dotykali sie maszynki)Już więcej o nic nie bedę sie pytał :banghead:

przed samym hotelem jest parking i w weekendy jest prawie pusty więc spokojnie można zostawić maszynkę :)

wszystko zalezy od tego jak wypadnie piątkowe spotkanie (czyt: o której w sobotę będę w stanie usiąść za kółkiem :) ) oraz czy w sobotę będę miał dostęp do 4oo ;)

z chęcią bym się pojawił :banghead:

widze ze sporo imprez w ten weekend sie szykuje

!!ognisko na kabatach :P :eek: :)

!!koncert zegrze :icon_question: :)

!!i zlot forumowy kolo brodnicy :crossy:

se termin na urlop wyjazdowy wybrałem :D

qrfa!!!

wszystko zalezy od tego jak wypadnie piątkowe spotkanie (czyt: o której w sobotę będę w stanie usiąść za kółkiem ;) ) oraz czy w sobotę będę miał dostęp do 4oo ;)

z chęcią bym się pojawił :)

jestem jak zwylke za :flesje:

kombinujcie jakies :D i podjezdzamy na niezla impre u Kate :flesje:

bedzie okazja sie spotkac a .................... i maly prezencik dla kasienki juz mam :D

ps. Chlopaki, damy rade piatek nie taki straszny jak sie nam wydawa :icon_mrgreen: :evil:

ISRA: 27062
SREU: 614

ooo to i ja bym się chętnie zabrał. Jak ktoś będzie 4oo i znajdzie dla mnie i wr0niszcza miejsce to było by bomobowo.

Przy takiej pogodzie jak się zapowiada jazda nad zegrze i z powrotem z wr0ną na plecaku raczej odpada. Zwłaszcza, że nie wiem o której dojdę do siebie :flesje:

sprawdzę jeszcze połączenia naturalne + może opcja noclegowa może nie będzie tak źle