Kate Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Witam :rolleyes:w sobotę 14 lipca w okolicach zalewu zegrzyńskiego jest planowany koncert na żywo: Shamrock, Orkiestra Dni Naszych i kilka innych. Proponuję spotkanie tym razem w moich okolicach, bo wszystkie ogniska organizujecie na końcu świta czyli na kabatach :DPiszcie co wy na to ?? Czy są chętni??Impreza przewidziana jest do ok 24.00Istnieje możliwość zorganizowania noclegu :wink: Edytowane 8 Lipca 2007 przez Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Piszcie co wy na to ?? Czy są chętni??Jestem za. Niekoniecznie potrzebuje nocleg. Posłucham muzy i spadówka do domciu.Proponuję spotkanie tym razem w moich okolicach, bo wszystkie ogniska organizujecie na końcu świta czyli na kabatach smile.gifPopieram. Koniec imprez na zadoopiu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 To może i ja sie skuszę. :P (mam nadzieje że nie bedę musiał isć do pracy). Tylko napisz cóś więcej, tzn. jaka miejscowośc bo okolice zalewu to troszke mało precyzyjne. What about z noclegiem , czy bedzie możliwośc rozbicia namiota, bo chciałbym sobie troszke :evil: a nie zaraz wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jestem za. Niekoniecznie potrzebuje nocleg. Posłucham muzy i spadówka do domciu. Popieram. Koniec imprez na zadoopiu:D Dokładna miejscowość to Wieliszew (za Legionowem na mapie, ale lepiej jechać z Warszawy przez Nieporęt). Nie wiem czy będzie możliwość rozbicia namiotu na plaży lub w okolicy. Nocleg jest możliwy w hotelu (zaraz przy Urzędzie Gminy). Cena noclegu to grosze ok 17zł, ale wiadomo jaka cena taki standard. Na jedną noc jest spoko :P Do hotelu można dojechać bezpłatnym autobusem rozwożącym ludzi po imprezie o 24.00. Proponuję spotkanie przy Urzędzie Gminy w Wieliszewie na parkingu, żeby wjechać razem. Urząd Gminy jest zaraz na początku zabudowań Wieliszewa (jadąc od Warszawy) po lewej stronie przy stacji benzynowej. Dam znać o której jak dokładnie się dowiem o której się wszystko zaczyna. Chętni mogą przybyć wczesniej żeby zabukować nocleg. Oczywiście nocleg jest dla chętnych nie ma obowiązku :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Fajnie. A jescze tylko napisz czy przy tym hotelu jest jakiś parking(co aby nieproszeni goscie nie dotykali sie maszynki)Już więcej o nic nie bedę sie pytał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Fajnie. A jescze tylko napisz czy przy tym hotelu jest jakiś parking(co aby nieproszeni goscie nie dotykali sie maszynki)Już więcej o nic nie bedę sie pytał :banghead: przed samym hotelem jest parking i w weekendy jest prawie pusty więc spokojnie można zostawić maszynkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 wszystko zalezy od tego jak wypadnie piątkowe spotkanie (czyt: o której w sobotę będę w stanie usiąść za kółkiem :) ) oraz czy w sobotę będę miał dostęp do 4oo ;)z chęcią bym się pojawił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Sąsiad myśl nad tą sprawą. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 widze ze sporo imprez w ten weekend sie szykuje!!ognisko na kabatach :P :eek: :) !!koncert zegrze :icon_question: :) !!i zlot forumowy kolo brodnicy :crossy: se termin na urlop wyjazdowy wybrałem :D qrfa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 wszystko zalezy od tego jak wypadnie piątkowe spotkanie (czyt: o której w sobotę będę w stanie usiąść za kółkiem ;) ) oraz czy w sobotę będę miał dostęp do 4oo ;)z chęcią bym się pojawił :) jestem jak zwylke za :flesje: kombinujcie jakies :D i podjezdzamy na niezla impre u Kate :flesje: bedzie okazja sie spotkac a .................... i maly prezencik dla kasienki juz mam :D ps. Chlopaki, damy rade piatek nie taki straszny jak sie nam wydawa :icon_mrgreen: :evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 to ja już się zapytam... czy ewentualnie ktoś będzie jechał wozem?bo do piątku raczej sevenka nie stanie pod domem, a nie wiem czy samochód nie będzie na wyjeździe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Moze uda mi sie namowic braciszka aby pojechal :icon_mrgreen: A kupil sobie jeppa cherokii ( czy jakos tak sie pisze ) wiec furka jak siemasz :flesje: Ale bede wiedzial dopiero w pintek :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dasz znać jak coś? :icon_mrgreen:ile osób do bagażnika wchodzi? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Spoko. :evil: No ognisku bedzie wszystko wiadomo :flesje: Do bagaznika pewnie i z ................... 5 :icon_mrgreen: 7 do szoferki i jest jazda :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ooo to i ja bym się chętnie zabrał. Jak ktoś będzie 4oo i znajdzie dla mnie i wr0niszcza miejsce to było by bomobowo. Przy takiej pogodzie jak się zapowiada jazda nad zegrze i z powrotem z wr0ną na plecaku raczej odpada. Zwłaszcza, że nie wiem o której dojdę do siebie :flesje: sprawdzę jeszcze połączenia naturalne + może opcja noclegowa może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi