TomGór Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Cześć wszystkim Warszawiakom i z okolicy. Jestem z Krakowa i chcę odwiedzić naszą przesławna stolicę w celu ukulturalnienia się i zobaczenia wystawy Alfonsa Muchy w Muzeum Narodowym w przyszłym tygodniu tj. 14-15 lipiec. Mam prośbę o jeden nocleg albo z piatku na sobotę albo z soboty na niedzielę i mozliwość zaparkowania motocykla. Jeszcze nie wiem czy bedę sam czy dwie osoby. Za kazdą pomoc dziekuję :icon_evil: Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 niestety lokum nie mogę zaoferować, ale w piątek pewna grupa warszawiaków spotyka się na ognisku.. więc w sumie możemy przeciągnąć imprezę do rana i nocleg nie będzie potrzebny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Opcja dobra....Czemu nie. Lecz trochę bedę musiał sie przespać by dojrzeć nastepnego dnia obrazy które planuje zobaczyć. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam i zapraszam do mnie na Kabaty :icon_twisted:. Tylko w piatek pracuje do 23:00 a w sobote i niedziele od 9 do 17, wiec bardziej pasowalby mi termin z soboty na niedziele :icon_evil:. Miejsce dla motorka tez sie znajdzie. Wiecej szczegolow na PW. Pozdr Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi