Demon predkosci Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ludzie ciekawi mnie ten zlocik moze ktos napisac jak wyglada tam frkfencja w jakim stylu jest prowadzony zlocik(czy jest parking zamkniety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Ja również przyłanczam się do tego pytania. Bo kolega chce mnie wyciągnąc na ten zlot więc musze wiedzieć co i jak?? Pozdrawiam dawid Edytowane 6 Lipca 2007 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam:)byłam na 2 poprzednich edycjachznam tych ludzi, kiedy jeszcze byli klubem RCI, teraz są juz Black Riderszlot polecamnaprawde przednia zabawa, ludzie z całej Polskijak coś jeszcze to odpowiem na priv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 A park maszyn jest czy nie?Też bym sie wybrał bo polanów upadł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 maszyny stoją przy namiotach można wejśc na ich strone http://inowroclaw.blackrider.com.pl/ Black Rider MC Support Inowrocław zaprasza naIII Międzynarodowy Zlot Motocyklowy "NA SOLI" Miejsce: Inowrocław, ul. Rakowicza (obiekt Klubu Sportowego „Noteć”) Wjazd: 50 zł (Amazonki-gratis), w cenie 2 śniadania i blacha zlotowa Zapewniamy: Pole namiotowe, zaplecze sanitarne (toalety, prysznice), opiekę medyczną, stoiska z gastronomią i piwem DO WYNAJĘCIA RÓWNIEŻ POKOJE HOTELOWE (za rezerwacją) W PROGRAMIE:• Muzyka live (Coral, 4szmery, ZA-NO-ZA, Massey i przyjaciele, Kuśka Brothers, Manson Band, Złe Psy)• Striptiz• Parada przez miasto, rajd krajoznawczy po okolicy• Konkursy• Pokazy jazdy extremalnej Więcej szczegółów na http://www.blackrider.com.pl Kontakt: Skrobek (President Black Rider MC Support Inowrocław) - [email protected], tel. 691 72 71 72, Pająk - gg: 4697034Miejsce: Inowrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Napiszcie czy jest do zrealizowania wyjazd na sobote - parada bez wjazdu na teren zlotu i czy to ma sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A czy może jeszcze ktoś napisac jaka jest ilość motorów na tym zlocie?? Czy jest to duży zlot?? Pozdrawiam dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 no właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsx600f Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No i co ludziska :flesje: Zlot juz jutro, wybiera sie ktos z centralnej Polski okolice Łodzi, Piotrkowa Tryb. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Napiszcie czy jest do zrealizowania wyjazd na sobote - parada bez wjazdu na teren zlotu i czy to ma sens ?........................... zazwyczaj jest około 250 motocykliparada w sobote o 12 ze stadionu przy ul. Rakowicza Inowrocław-Mątwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam!byłem w tamtym roku na tym zlociku i chwale go sobie bardzow tym roku jade tak samo fajny zlot-może nie jakis ogromny z wielkimi atrakcjami ale naprawde była super atmosfera polecam każdemu-jeśli będzie tak jak w tamtym roku albo i lepiej to nikt nie będzie żałował jak przyjedzie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No i porządna muza jest - 4Szmery i Złe Psy grają! Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 zlot uważam za udanymuza naprawde dobrafrekwencja dość dużailość promili we krwi podobnie :) ide sie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Witam. Na zlocie byłem ale szału to on nie zrobił. Organizacja taka sobie. Hmm łazieńki po jednej umywalce a były dwie łazieńki męska i damska. Wycieczka po paradzie też nie wiadomo co się z nią stało rozpadla się na kilka ekip.Konkurencji nie widziałem ale nie mogę napisać ze nie było bo nie jestem pewien. Ogólnie było nawert ffajnie bo była ffajna ekipa :lalag: Brawa dla pani która pokazała co nie co :buttrock: :bigrazz: Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli :wink: P.S Najlepsze to było niedzielne sniadanie dwie bułki, plasterek szynki i sera :biggrin: Edytowane 16 Lipca 2007 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi