Tomy M. Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Hej ! Mam problem z rolgazem w mojej RM125.Podobno mam nieoryginalny rolagaz w mojej SUZUKI.Objawia się to tym że muszę czasami "na dwa razy"obracać manetką podczas jazdy.Podobno powinienem mieć większe przełożenie i wykonywaćmanetką tylko ok. 1/4 obrotu.Faktycznie trochę mi to przeszkadza, zwłaszcza żesilnik w Rm125 i tak działa tylko ON/OFF i generalnienic pośrednio :-) SUZUKI RM125 z 1991 roku, gaźnik z charakterystycznymnapisem "TM" na komorze przepustnicy. Napiszcieczy też macie tak długi obrót manetką ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja mam yz 125 i jest tam moze 3/4 obrotu. Dla mnie to i tak za duzo :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 na rynku są dostępne manetki z różną charakterystyką nawijania linki, trzeba tylko znaleźć odpowiedniego dostawcę co to załatwi, Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 na rynku są dostępne manetki z różną charakterystyką nawijania linki, trzeba tylko znaleźć odpowiedniego dostawcę co to załatwi, Problem jest właśnie taki że handlarze się na tym nie znają,do tego nie podają nigdzie takich parametrów :-( Może ktoś zna dobry rolgaz z dużym przełożeniem ?Taki który miałby krótki zakres obrotu przy sporymnawinięciu linki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 popytaj o rollgaz Domino Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 popytaj o rollgaz Dominoi zaplac krociezadzwon do suzuki sie spytaj o rolgaz powinnien kosztowac okolo 70zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 w poprzednim motocyklu miałem rolgaz który miał dwa otwory na końcówke linki - przy jednym pisało enduro a przy drugim cross i z tego co pamietam była różnica w zakresie obrotu w zależnosc od tego w który otwór wsadzona była linkaniestety nie pamietam nazwy Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi