Skocz do zawartości

co myślicie na temat tego sprzęta

Rekomendowane odpowiedzi

znalazłem taką cb 500S jest z moich bliskich stron ale nie znam gościa chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie o jej stanie, cenie oraz czy polecacie ją. Z góry dzięki pozdro

przepraszam zapomniałem linka http://www.allegro.pl/item211692788__honda..._cb500_01_.html

Ja jak najbardziej polecam te typ moto bo takim jeździłem i wytrzymał bez żadej awari, miałem wersje bez owiewki i ładnie latała 180km/h. Tanie częsci, łatwo dostepne, moto widać że było malowane ale w końcu na 500 ludzie się uczą.

Ja mogę jak najbardziej polecić. Ze swojej jestem bardzo zadowolony, jak na razie (odpukać :icon_mrgreen: :flesje: ) nie mam z nią problemów. Mało pali, przyjemnie sie prowadzi, a jak trzeba to i się nieźle zbiera. A otarcia to tylko kosmetyka.

Powodzenia w zakupie.

każdy na temat cb500 powie ci to samo- jest chyba najlepsza wsród 500 :notworthy: jeszcze od 1997r wprowadzili na tył hamulce tarczowe,oraz przerzucili się na firmę brembo, więc co tu gadać.

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...