Andreaw Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam! Co sądzicie o tym moto z tej aukcji: http://www.allegro.pl/item212270648_rieju_80%5C50.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damgrath Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 mhm pomaranczowy ^^ przyznam ciekawa oferta, z ciekawosci wszedlem na str. producenta bo wczesniej nie slyszalem o Rieju :icon_razz: moze byc klopot z serwisowaniem, dobrze ze zarejestrowany, pytaj sprzedawce o wszystko i jedz do Kóz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Moto fajne do momentu kiedy sie coś nie stanie. Przede wszystkim dowiedz sie jak jest z serwisem i częściami w twojej okolicy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 silnik Am5 więc z częsci maszz w brud , a serwis w warszawie jest napewno niewiem czy jeszcze gdzis i można każdą czeńsc zamówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreaw Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Byłem oglądać... Moim zdaniem nie wart tej ceny, elektryki nie ma, silnik słaby - mam porównanie z RX też 80, chodzi jak bez tłumika o lakierze nie wspomne, licznik i kontrolki nie działają, luzy w kierownicy, przewody jakies wiszą, trudności z odpaleniem. Moim zdaniem złom chodź za taką cene liczyłem się, że coś będe musiał z nim zrobic ale nie aż tyle! No nic szukam dalej czegoś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ale to móisz że silnik am5 jest ogólnie słąby czy że w tym modelu jest już zajechany?? częsci do am5 można upić w motoromie i w motorlandzie. Narazie w tych sklepach kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreaw Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 W tym był silnik am6. Chodziło mi, że wtym egzemplarzu był słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ja bym sobie go "odpupuscił" dołożył i kupił kmxa badż dtke!! za 3000 tysie napewno znajdziesz dobre moto nawet po remoncie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 rieju jest bardzo podobny budową do derbi sendy, tylko że ,ma cylek 80, jeśli gostek samemu zakładał, to co chwile będzie się coś sypało z elektryki, kumpel ma taką derbi i świece wymienia co ok 50 km, przez pół roku miał 3 magneta i spalona elektryke, myślę że niewarto, jak jakaś 80 to seryjna, typu yamaha dt 80 lub honda crm 75, stare silniki i słabsze od nowych, ale na pewno pociagną o wiele dłużej niż w takie rieju po tuningu, takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 mi sie nie widzi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi