Łukasz Laverda Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Jestem nowym użytkownikiem i jeżeli coś żle będe robił to odrazu przepraszam:) Mam taką proźbę właśnie kupiłem motocykl laverda Ghost Strike 750 i szukam wszystkich informacji na jego temat bo tak szczerze mało tego w internecie jest. Z góry dziękuje! i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Jestem nowym użytkownikiem i jeżeli coś żle będe robił to odrazu przepraszam:) Mam taką proźbę właśnie kupiłem motocykl laverda Ghost Strike 750 i szukam wszystkich informacji na jego temat bo tak szczerze mało tego w internecie jest. Z góry dziękuje! i pozdrawiam. Witam.Odsyłam do "Motocykla" Nr 6 z 1997r na stronę 10 jest opis pod tytułem "test+technika" - "Pierwsza odsłona" - Laverda 750Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 można wiedzieć ile dałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Laverda Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam.Odsyłam do "Motocykla" Nr 6 z 1997r na stronę 10 jest opis pod tytułem "test+technika" - "Pierwsza odsłona" - Laverda 750Pozdrawiam.Dzięki ci wielkie kolego! można wiedzieć ile dałeś??Dałem za nią 6500 ale jest po delikatnym szlifie i trzeba cad nim troszke popracować. Ale jak narazie jestem zadowolony:) można wiedzieć ile dałeś??Dałem za nią 6500 ale jest po delikatnym szlifie i trzeba cad nim troszke popracować. Ale jak narazie jestem zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Wrzuć fotki pochwal się :buttrock: akurat też myślałem o takiej Laverdzie, możesz mieć problem z zaopatrzeniem w części, bynajmniej ja nie znalazłem do niej żadnych części, co nie zmienia tego, że moto jest piękne. Edytowane 3 Lipca 2007 przez super_stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 niezly sprzet i bardzo nietypowy :icon_razz: tylko ze z czesciami pewnie bedzie problem... :icon_mrgreen: wrzuc gdzies fotki, pewnie kazdy z checia obejrzy tak rzadko spotykane moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) tylko ze z czesciami pewnie bedzie problem... :flesje: ...chyba aż taki problem nie będziehttp://www.farmtech.pl/laverda.php :icon_mrgreen: :icon_razz: :banghead: :bigrazz: Edytowane 3 Lipca 2007 przez Zmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Laverda Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 he ten ostatni post mnie rozbawił:) jak tylko bede miał jakieś fotki to cos dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 he ten ostatni post mnie rozbawił:) jak tylko bede miał jakieś fotki to cos dodam. a no taki żarcik.Koniecznie zapodaj jakieś fotki, jestem fanem rzadkich, i nietypowych motocykli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi