damek0007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ponawiam moje pytanie bo chcem jak najszybciej kupic ten komplet pierscieni,sory za to ze pisze 2post pokoleji ale nikt nie raczyl mi odpisac a to jest pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No najpredzej to chyba u najblizszego dealera KTM . Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ale w poblirzu nie mam zadnego takiego punktu, najblizszy jest w Warszawie (350km odemnie);/ nie mozna kupic gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Przecież chyba w każdym sklepie z częściami do motocykli można zamawiać części których nie mają na stanie. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) witam, zmienilem pierscienie i wszystko jest ok:) mam pytanie co do jego odpalania...otoz czy mozna wstawic rozrusznik do tego modelu? rok 96? sorki ze nie na temat-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------prosze o zamkniecie tematu Edytowane 22 Lipca 2007 przez damek0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi