majkelpl Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No to i ja teraz glos zabiore. :buttrock: Troche juz po czasie, ale .................. jak zajechalem do tesciow to mi sie nawet kompa nie chcialo otworzyc :D Impra byla fajna, cd. u Marcina tez a potem next day nad Zegrzem :D Pogratulowac tak wspanialej kompaniji :D :smile: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 no a ja tym razem nie dotarłam... ale nie narezkam, bo w tym czasie zarobiłam 70 zł oglądając telewizję :smile: a jak to się robi, żeby za to jeszcze płacili ?? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Oj Kate ........................ sa rozne sposoby na dostanie zaplaty :icon_razz: Pewnie brala udzial w badaniu rynku i musiala ogladac jakies badziewie :banghead: Ja kiedys testowalem alkohole za kase :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 a jak to się robi, żeby za to jeszcze płacili ?? :biggrin: się maluje akwarelki kotów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 się maluje akwarelki kotów :biggrin: what ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja kiedys testowalem alkohole za kase :biggrin: kolega pracował w Bolsie... na imprezach zamrażarka zawsze była pełna przeźroczystych butelek oklejonych nazwami 'próba 5', 'próba 10'.... a w środku nocy wypełniało się ankiety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Znaczy sie ............ w stoczni jachtowej ??? :D :D Łódka Bols ............ ps. dostałes mojego maila ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 what ????? Aśka ładnie maluje / rysuje... I czasem za to jeszcze kasę bierze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 what ?????nie pytaj sie... to tylko wynaturzenia babskiej psychiki w pijanym widzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jeszcze trzyma po ostatnim ognisku ............... na którym nie byla :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Belgu i Majkepl mają mają świetne poczucie humoru, hm... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Belgu i Majkepl mają mają świetne poczucie humoru, hm... ;) i chyba lepiej pozostawmy je bez komentarza :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Asiu... Ty lepiej zapodaj nowy termin ogniska.Tylko nie w przeddzien mojego lotniska... czyli 10.08 odpada.Inne piatki moga byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To ja moge zapodac :icon_mrgreen: :icon_razz: "Ognisko u ............. majkela "11-12 sierpnia :lalag: lub ............ next weekend :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 nie nie nie...20go sierpnia wr0na wraca z mazur...chyba nie zrobicie mi tego? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi