Skocz do zawartości

ognisko na kabatach,cz.3 ;)

wr0na
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

stacja metra kabaty, zaraz wkleję linka z mapką

w centrum możesz wsiąść w metro i dojechać. Jak będziesz na motórze, albo w ogóle zmotoryzowany to poczekaj 3 sekundy a wkleję linka do mapki

mapa od metra kabaty, z zaznaczeniem tesco, metra, sklepu gdzie nie będzie kolejki:

http://img170.imageshack.us/img170/8201/ogniskosn9.jpg copyright by wr0na

nie wiem jak Ci wytłumaczyć jak trafić na Kabaty samochodem/motocyklem, bo nie wiem, z kąd będziesz jechał. Generalnie jadąc z centrum musisz namierzyć ulicę niepodległości lub puławską i jedziesz cały czas prosto w kierunku Piaseczna. Jak miniesz skrzyżowanie gdzie te drogi się łączą ze sobą. (duża plątanina dróg i wieczne korki - około 10 km od centrum)to lecisz dalej prosto, aż po prawej stronie będziesz miał wjazd na ślimaka, którym skręcisz w lewo (po drugich światłach, jedno dla pieszych, drugie zkrzyżowanie). Zjeżdżając z tego ślimaka trzymasz się prawej strony i pierwszy możliwy skręt ładujesz w prawo. Droga na którą wjedziesz to KEN tudzież Komisji Edukacji Narodowej. Tą drogą napierasz cały czas do przodu, na końcu tej drogi po lewej stronie zobaczysz TESCO. Jeżeli się spóźnisz, albo jeżeli z jakichś powodów nas nie znajdziesz to patrz mapka wyżej. Na PM-a posyłam Ci mój nr telefonu. Dzwoń jak by co

Edytowane przez Marcin SF

Jadę do miłej stolicy na wystawę A. Muchy w Narodowym.

Czy piszesz o TEJ A. Musze( Mucha ? ) ?

TEJ od K. Wojewodzkiego ? :icon_twisted:

ps. w Warszawce lalo, ziemia mokra a i chmury czarne caly czas wisza nad Kabatami .........

Oj moze byc mokro .............

ps1. wiadmosci z 17.30 - na Pulawskiej lunal deszcz i wszystko mokre !!!!

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

jak to po co....

nie czujesz tej wewnętrznej radości ze spełnienia obietnicy, która powinna wypełniać Twoją duszę i wywoływać śpiew na ustach?

Słyszałem że najwytrwalsi jeszcze o 3 nad ranem poszli do Marcinka na tequile...

Panowie.. życie Wam nie miłe? :notworthy:

Dziękuję za miłe spotkanie :icon_mrgreen:

I Marcinowi za nocleg :bigrazz: :D :notworthy:

Wróciłem szczęśliwie zwedzając po drodze Kazimierz, Puławy...

Polska jest piekna :buttrock:

no to się cieszę, że dojechałeś w całości. Już nie miałem siły wczoraj dzwonić. Zamiast kazimierza zwiedziliśmy brok, potem byłem u kumpla pod serockiem, no i zawijając do domu objechałem jeszcze raz dębe. :crossy:

jak wpadłem do wyra, to nie udało mi się po telefon sięgnąć i już spałem

A ja po ognichu jakos dotarlem do domku z Mariolka...

Potem wstawanie o 4.00 i na lotnisko... potem na dworzec PKS...

potem do biura... potem szybki obiad w domu i dop schroniska...

przygarnalem sliczna, mala, miodowa sunie :icon_mrgreen:

potem bylo ganianie po sklepach zoologicznych....

ale w niedziele pojechalem ze starszym na motorkach do Czerwinska i Wyszogrodu.

Belgu1.gif