Marcin SF Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) stacja metra kabaty, zaraz wkleję linka z mapką w centrum możesz wsiąść w metro i dojechać. Jak będziesz na motórze, albo w ogóle zmotoryzowany to poczekaj 3 sekundy a wkleję linka do mapki mapa od metra kabaty, z zaznaczeniem tesco, metra, sklepu gdzie nie będzie kolejki: http://img170.imageshack.us/img170/8201/ogniskosn9.jpg copyright by wr0na nie wiem jak Ci wytłumaczyć jak trafić na Kabaty samochodem/motocyklem, bo nie wiem, z kąd będziesz jechał. Generalnie jadąc z centrum musisz namierzyć ulicę niepodległości lub puławską i jedziesz cały czas prosto w kierunku Piaseczna. Jak miniesz skrzyżowanie gdzie te drogi się łączą ze sobą. (duża plątanina dróg i wieczne korki - około 10 km od centrum)to lecisz dalej prosto, aż po prawej stronie będziesz miał wjazd na ślimaka, którym skręcisz w lewo (po drugich światłach, jedno dla pieszych, drugie zkrzyżowanie). Zjeżdżając z tego ślimaka trzymasz się prawej strony i pierwszy możliwy skręt ładujesz w prawo. Droga na którą wjedziesz to KEN tudzież Komisji Edukacji Narodowej. Tą drogą napierasz cały czas do przodu, na końcu tej drogi po lewej stronie zobaczysz TESCO. Jeżeli się spóźnisz, albo jeżeli z jakichś powodów nas nie znajdziesz to patrz mapka wyżej. Na PM-a posyłam Ci mój nr telefonu. Dzwoń jak by co Edytowane 13 Lipca 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dzięki :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: Wychodzę i :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Jadę do miłej stolicy na wystawę A. Muchy w Narodowym. Czy piszesz o TEJ A. Musze( Mucha ? ) ? TEJ od K. Wojewodzkiego ? :icon_twisted: ps. w Warszawce lalo, ziemia mokra a i chmury czarne caly czas wisza nad Kabatami .........Oj moze byc mokro ............. ps1. wiadmosci z 17.30 - na Pulawskiej lunal deszcz i wszystko mokre !!!! Edytowane 13 Lipca 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A ja kurna wciaz w pracy i jak patrze to raczej tak srednio jest.No ale nic... poprostu sie spoznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ja :crossy: dzieki za miłą zabawe i opowieśći wrony :P teraz ja tesz moge sobie :biggrin: ;) bo jestem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 dzięki wszystkim za super zabawę!i za o ze pierwszy raz Belgu odprowadzał Mariolę do mera a nie na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 dzięki wszystkim za super zabawę!i za o ze pierwszy raz Belgu odprowadzał Mariolę do mera a nie na odwrótHehe... obiecalem, z bede grzezny i bylem :notworthy: Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 jak to po co....nie czujesz tej wewnętrznej radości ze spełnienia obietnicy, która powinna wypełniać Twoją duszę i wywoływać śpiew na ustach? Słyszałem że najwytrwalsi jeszcze o 3 nad ranem poszli do Marcinka na tequile...Panowie.. życie Wam nie miłe? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ognicho naprawde miłe i sympatyczne. Tym razem w bardziej kameralnym gronie. Pogoda pewnie nastraszyła niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 no a ja tym razem nie dotarłam... ale nie narezkam, bo w tym czasie zarobiłam 70 zł oglądając telewizję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 eeehh Tyyy.. rozumiem że opalenizną się pochwalisz wkrótce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dziękuję za miłe spotkanie :flesje: I Marcinowi za nocleg :) :D :D Wróciłem szczęśliwie zwedzając po drodze Kazimierz, Puławy...Polska jest piekna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja również dziękuję za miłe ognisko, pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia następnym razem. Pa Pa. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dziękuję za miłe spotkanie :icon_mrgreen: I Marcinowi za nocleg :bigrazz: :D :notworthy: Wróciłem szczęśliwie zwedzając po drodze Kazimierz, Puławy...Polska jest piekna :buttrock: no to się cieszę, że dojechałeś w całości. Już nie miałem siły wczoraj dzwonić. Zamiast kazimierza zwiedziliśmy brok, potem byłem u kumpla pod serockiem, no i zawijając do domu objechałem jeszcze raz dębe. :crossy: jak wpadłem do wyra, to nie udało mi się po telefon sięgnąć i już spałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A ja po ognichu jakos dotarlem do domku z Mariolka...Potem wstawanie o 4.00 i na lotnisko... potem na dworzec PKS...potem do biura... potem szybki obiad w domu i dop schroniska... przygarnalem sliczna, mala, miodowa sunie :icon_mrgreen:potem bylo ganianie po sklepach zoologicznych.... ale w niedziele pojechalem ze starszym na motorkach do Czerwinska i Wyszogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi