wr0na Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 ...ludzie, weźcie aparaty.... Belgu i tak w sobotę niczego nie będzie pamiętał ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 wr0na Aparat będzie :icon_evil:Chociaż może rzeczywiście, ktoś inny też powinien mieć :wink: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 a......zapomniałem...oczywiście będę miał spadochron..i osmolone dupsko to ja mam cały czas ...taka specyfika pracy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ...ludzie, weźcie aparaty.... Belgu i tak w sobotę niczego nie będzie pamiętał ;Pku*wa wezme kamere i statyw :crossy: odpale ja i niech nagrywa... a......zapomniałem...oczywiście będę miał spadochron..i osmolone dupsko to ja mam cały czas ...taka specyfika pracy :bigrazz:Hmm... widze, ze bede musial wykopac na babci balkonie ze skrzynki na kwiaty karabin :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Belgu to babcia ma chyba duży balkon a na tym balkonie mały las w doniczce he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ku*wa wezme kamere i statyw :buttrock: odpale ja i niech nagrywa... Uwazaj Belgu bo sam na siebie bat krecisz :icon_twisted: Jak Mariolka to zobaczy .........................Uuuuuuuuuuuuuu juz mi Cie szkoda ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Hehe, widzę że szykuje się okrutne pijaństwo. Do odcinki ,to mało powiedziane...oj. będą się szwędać marne zwłoki po kątach, sorki po trawie :icon_evil: Piotruś , kto Ci kamerę wyłączy? :icon_razz: A Mariolkę oddaj na edukację do mnie....z pewnością wiele skorzysta :buttrock: pozdróweczka, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Nie lepiej żadnych kamer a jeśli już to wydaje mi się iż powinna robić to osoba która pokaże tylko "pewne" zdjęcia. Taka propozycja małej cenzury z mojej strony. A jak by ktoś chciał to na płytach bez cenzury i już zerp stresu he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Uwazaj Belgu bo sam na siebie bat krecisz ;) Jak Mariolka to zobaczy .........................Uuuuuuuuuuuuuu juz mi Cie szkoda :rolleyes:Eee tam... kamera bedzie obiektywem na Was zwrocona... zatem ja bede po tej ciemnej stronie.... mocy :) Hehe, widzę że szykuje się okrutne pijaństwo. Do odcinki ,to mało powiedziane...oj. będą się szwędać marne zwłoki po kątach, sorki po trawie :cool: Jakie pijanstwo? ja bedem grzeczny !!I znowu temat "katow" powraca no! Biedna Asia... Piotruś , kto Ci kamerę wyłączy? :D Kamerka sie sama wylaczy jak tasma sie skonczy, hehe... nawet sama sie przewinie :) A Mariolkę oddaj na edukację do mnie....z pewnością wiele skorzysta :) pozdróweczka, AgaA Ty co chcesz z mojej Mariolki zrobic? Co to za zajecia beda?Bo nie wiem czy ja na tym skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Piotruś, mam nadzieję (cichutką) ,że Mariolka trafi dzisiaj na babskie spotkanie, choć aura nie nastraja optymistycznie? :) Najważniejsze to wziąc ze sobą całą masę dobrego humoru :) A czy z zajęć skorzystasz? Sam się przekonasz, z pewnością nie będą to nauki przedmałżeńskie,... :) Nie martw się, nie zejdzie na manowce... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Agus Ty tutaj za Mariolke sie nie bierz bo Belgu juz jest caly w strachu ;) I tym przyjemnym akcentem chcialbym sie z Wami pozegnac ( na forum ) na czas jakis.Do zobaczenia na ognisku :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Piotruś, mam nadzieję (cichutką) ,że Mariolka trafi dzisiaj na babskie spotkanie, choć aura nie nastraja optymistycznie? :flesje: Najważniejsze to wziąc ze sobą całą masę dobrego humoruPrzykro mi ale nie przyjdzie. Dokladnie powtorzyla moje slowa, ktore Tobiewyslalem na GG.A czy z zajęć skorzystasz? Sam się przekonasz, z pewnością nie będą to nauki przedmałżeńskie,... :) Nie martw się, nie zejdzie na manowce...BuźkaJak tak piszesz to wlasnie zaczynam sie martwic... Panie i Panowie pragne oswiadczyc, ze moj osobisty zandarm jednak pojawi siena ognisku 13 w piatek co oznacza, ze ja bede musial zachowac poprawnoscpolityczna i byc grzecznym przez caly wieczor... :bigrazz: i nie bede mogl rzucac katow... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Jakoś damy rade he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 i nie bede mogl rzucac katow... :) trudno.... będziemy je rzucać za Ciebie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Panie i Panowie pragne oswiadczyc, ze moj osobisty zandarm jednak pojawi siena ognisku 13 w piatek co oznacza, ze ja bede musial zachowac poprawnoscpolityczna i byc grzecznym przez caly wieczor... :) i nie bede mogl rzucac katow... :bigrazz: och to ja wielkomyślnie wypije również za ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi