wr0na Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Belgu się serio dobrze bawił!! :buttrock: :buttrock: :crossy: aaa.. Piotruś... jeśli chodzi o pieluchy... to nie pora pomyśleć o dzieciakach, co by Cię na starość kąpały i pieluchy zmieniały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jeśli chodzi o zmiane pieluch wprawe mam ale nie polecam się na przyszłość he he he. A jesli chodzi o kąpiel to nieumiem pływać he he he więc chyba utoniesz Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Belgu się serio dobrze bawił!! :icon_twisted: :crossy: :D aaa.. Piotruś... jeśli chodzi o pieluchy... to nie pora pomyśleć o dzieciakach, co by Cię na starość kąpały i pieluchy zmieniały?Nie no!! Wy tez mi o tym trujecie?? Kurna... coscie z Mariolka gadali na tym ognichu czy jak??Co ja w tym czasie robilem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie no!! Wy tez mi o tym trujecie?? Kurna... coscie z Mariolka gadali na tym ognichu czy jak??Co ja w tym czasie robilem?? pewnie to samo co przez całe ognisko... jak to się tam nazywa...? jakoś tak.... na "p"? a tak!!! PIŁEŚ!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 pewnie to samo co przez całe ognisko... jak to się tam nazywa...?jakoś tak.... na "p"? a tak!!! PIŁEŚ!! :icon_eek: Ojej... Belgu sie okropnie wstydzi... bu.Na najblizszym ognisku bedem grzecznie siedzial i kielbaski smazyl...Bede pil Nestea brzoskwiniowa i w oczka Mariolki patrzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ojej... Belgu sie okropnie wstydzi... bu.Na najblizszym ognisku bedem grzecznie siedzial i kielbaski smazyl...Bede pil Nestea brzoskwiniowa i w oczka Mariolki patrzyl. you made my day :icon_eek: :bigrazz: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 you made my day :icon_eek: no nie... czlowiek sie kaja i prosi o wybaczenie a ten sie nabija, no :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jakbysmy Cie Belgu nie znali :) Mi wystarczylo jedno spotkanie z Toba a juz wiem co w trawie piszczy :) A jak tak bedziesz zwlekal z tymi dzieciakami to .................... :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No to i mi może wreszcie uda się zawitać na ognisko i poznać Was :) będę śledził temat pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Poczekamy zobaczymy jak to bę :) dzie Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Poczekamy zobaczymy jak to bę :) dzie Może i ja się pojawię. Jak tam dojechać? Gdzie mam szukać mapki? Piątek 13-ego musi być szczęśliwy bo pewnie się obronię tego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Zapraszamy wszystkie Panie :) :) A mapka dojazdowa jest tu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=75219&st=40 W razie watpliwosci, kolega wr0na, ogniskowy Kaowiec, odpowie na wszystkie pytania.Jesli nie, w co osobiscie watpie :D , pytania kierowac do kochanej Asi :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witam..kórka byłem w okolicy w piątek.... na motku co prawda, ale co tam... z chęcia poznam Szanowne grono, co to za niedługo :icon_twisted: integrować się na Kabatach codziennie bedzie :biggrin: heh są przyjemności :icon_razz: i Przyjemności :icon_biggrin: przez duże P :icon_razz: mam nadzieję, że mogę wpaść przy następnej okazji, metrem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Panie i panowie.Melduję swoją obecność! Aparat - PrzygotowanyKiełbaski - Przywiozę!Napoje wyskokowe - not this time... bo chyba będę na nowym motocyklu :> Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jak juz ustalono zarowno na pierwszym, jak jeszcze dobitniej podkreslono na drugim spotkaniu .......... jest to OGNISKO :biggrin: ROZRYWKOWE i motocykle, tudziez motury :icon_twisted: , stoja grzecznie w garazach :icon_razz: ;) Everybody Welcome :icon_razz: :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi