wr0na Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 trzecia czesc 'bierek tyle ze w druga strone' proponuje rozegrac 13go lipca :] miejsce spotkania pozostaje bez zmian,czas - 19.30. bo ostatnio na czas byli tylko najtwardsi.. czekam na zgloszenia, konstruktywna krytyke i przelewy bankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 wrona :) ale co do terminu to dla mnie i marty :) bardzo milo bylo na poprzednim i mam nadzieje ze bedziecie sie rownie dobrze bawic, tylko kto wam ognisko rozpali :) ps. ciezko bylo cie rozczytac w ostatnim post cz.2 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 wrona :crossy: ale co do terminu to dla mnie i marty :icon_evil: bardzo milo bylo na poprzednim i mam nadzieje ze bedziecie sie rownie dobrze bawic, tylko kto wam ognisko rozpali :wink: ps. ciezko bylo cie rozczytac w ostatnim post cz.2 :icon_rolleyes: kuba :)mamy jeszcze troche do ogniska, wiec termin nie jest ostateczny :)byc moze brac uzna ze ognisko powinno byc w ten piątek, ale wtedy ja nie mogę więc ciężko abym ustawiał imprezę w kiepskim terminie. 9go ma się pojawić majkel (tym samym problem drewna sie rozwiązuje) więc wolałem zaklepać termin aby wiedział kiedy wpaść na flaszkę ;) PS.przyznaję że mogłem nieco przesadzić z ilością wypitego wina. wszystkich którzy poczuli się zgorszeni - przepraszam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie no ekstra 13 w piątek, ale dobrze że nie jestem przesądny.Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 PS.przyznaję że mogłem nieco przesadzić z ilością wypitego wina. wszystkich którzy poczuli się zgorszeni - przepraszam. ;)Wina? Tylko wina?Ja o ile pamietam pilem 3 gatunki wina, piwo, wodke i belta przyniesionegoprzez Listka :icon_razz: Wlasnie... na 3cim ognichu bede grzeczny. Obiecalem to Mariolce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Wina? Tylko wina?Ja o ile pamietam pilem 3 gatunki wina, piwo, wodke i belta piles cztery gatunki wina bo tyle mialem... a regularnie sie dzielilem ;)oczywiscie nim Mariolka zasugerowala abys zaczal pic wodę zamiast wódy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 proponuje rozegrac 13go lipca :] Najgorsze ze to jest piatek :D Niby przesadny nie jestem, ale ........... moze w sobote ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Michał. Ciebie nic nie zmorze :D Więc, czy sobota czy też piątek, to chyba bez różnicy...a że 13-ty? Ej, nie bądź przesądny, aż do przesady ;) Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 9go ma się pojawić majkel (tym samym problem drewna sie rozwiązuje) więc wolałem zaklepać termin aby wiedział kiedy wpaść na flaszkę ;) A co to znaczyc ???? :clap: Pamietam ze jak sie szlo na jakas dyskoteke albo na wypad na miasto to sie nie bralo kobiet i wtedy mowilo sie: po co mam isc z drewnem do lasu :clap: Chyba nie o TAKIM drewnie mysleles :clap: Bo zaraz sobie pomysle ze same dziewczyny tam beda :D ps. a tak apropo drewna tego wlasciwego:braciszek kupil sobie jeepa wiec zapakujemy go po sufit drewnem i dostarczymy na ognisko :clap: Wlasnie... na 3cim ognichu bede grzeczny. Obiecalem to Mariolce... Pioter !!!!!!!!!!!! :clap: Nie rob mi tego !!! Please !!!!!!!!Mariolke tez znieczulimy i wtedy bedzie ostra jazda !!! ;) Tym razem nie bede bawil sie w jakies sikacze ( czytaj: piwo ) i zabezpiecze sie w ostra amunicje :clap: + Listkowe miny przeciw człowieczne :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Najgorsze ze to jest piatek :D Niby przesadny nie jestem, ale ........... moze w sobote ??? mozna o tym pogadac, ale jak jeszcze wiecej ludzi sie pojawi to wole sobie zostawic cala sobote i pol niedzieli na dochodzenie do siebie ;) jak widzisz niektorzy z wojownikow nie pamietaja jak opuscili ognisko...:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No im wlasnie o to chodzi, o to chodzi :icon_mrgreen: jak walczyc to do konca, "do odcinki" :flesje: ps. widzialem Twoj opis w "motocyklu miesiaca' :banghead: A bylem tak blisko ............... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 piles cztery gatunki wina bo tyle mialem... a regularnie sie dzielilem :Doczywiscie nim Mariolka zasugerowala abys zaczal pic wodę zamiast wódy ;) z tym dzieleniem się to nie przesadzaj. Pamiętam jak mi flaszki kazałeś pilnować jak kiełbaskę piekłeś :biggrin: ja 13 mogę i walczę do odcinki. Chyba, że przyjadę motongiem bo mam przecież 5 minut na piechotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Majkelpl widzę że szykujesz się na ostrą walkę w celu nadrobienia zaległości he he heDla osób zainteresowanych byłem na egzaminie jednak niewidzę siebie w gronie szczęśliwców ale wyniki dopiero w piątrek więc nadzieja jest.Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Majkelpl widzę że szykujesz się na ostrą walkę [...] więc nadzieja jest.Pozdrawiam Listek31 Nie inaczej :buttrock: :lalag: I planuje sie wtedy niezle sponiewierac, bo ............. wieczorek zapoznawczy juz byl a teraz .....ostraaaaaaaa rurrrraaaaaa :flesje: :icon_mrgreen: :flesje: Mam nadzieje, kolego, ze staniesz na wysokosci zadania :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 piles cztery gatunki wina bo tyle mialem... a regularnie sie dzielilem :crossy:oczywiscie nim Mariolka zasugerowala abys zaczal pic wodę zamiast wódy :)Ocholera... byly 4 ?? Kurna jaka woda?? Tam jakas woda byla?? Pioter !!!!!!!!!!!! :buttrock: Nie rob mi tego !!! Please !!!!!!!!Mariolke tez znieczulimy i wtedy bedzie ostra jazda !!! :buttrock: Czlowieku... tak sie zbetonilem, ze Mariolka mnie niosla do domu... nie moge doprowadzicze sie uszkodzi od mojego ciezaru... jeszcze sie nadwerezy. Kto potem na starosc bedzie mnie kapaci pieluchy zmieniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi