Carlos_ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 witam szukam opon do 929rr w poznaniu lub okolicach chodzi o urzywane opony potreningowe 120stka i 190tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jeśli chodzi o opony to zawsze będe polecał Gumisia na przemysłowej 14 http://www.hrg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Gumisiowo-Dominikowy serwis jest chyba jedynym naprawdę godnym polecenia punktem który ma używane/leżakowane opony w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Z tego co wiem w przypadku tego akurat zlecenia mieliśmy w chwili obecnej probkemy z jego realizacją. Po prostu się skończyły...Poza tym mamy na stanie do 600 opon - nowych, leżakowanych i używanych.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacmiz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Gumisiowo-Dominikowy serwis jest chyba jedynym naprawdę godnym polecenia punktem który ma używane/leżakowane opony w Poznaniu.Z tego co slysze to jest dobry serwis i ceny o wiele nizsze niz u mnie :buttrock: ale jak dla mnie to troche za daleko :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Byłem se w grudniu na motobajzlu i dostałem oto taką ulotke która do dzisiaj posiadam na wszelki wypadek :icon_twisted: :Opony motocyklowe używane ART MOTO-opony motocyklowe używane-wszystkie rozmiary-co tydzień nowa dostawa-montaż,wulkanizacja-wyważanie kół-opony do skuterów,dętkiTanio,solidnie,fachowo.Poznań, ul.Przemysłowa 14Tel. 0604 064 735Nie wiem co to za firma bo nie jestem ze stolicy WLKP ale może warto tam zajrzeć?Ulotka się przydała ;) Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 thx dzwonilem ale niestety nie mieli :Dmacie jeszcze jakieś inne namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie wiem czy używki też mają ale spytaj tutaj: Moto-Gum Spółka Jawna Hurtownia Opon Łękno 10A 63-020 Zaniemyśl Tel: 061 287-21-55, 061 287-21-56 Fax: 061 287-21-57 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) W piątek zaczyna się moto baizel w łodzi,tam kupisz w dobrej cenie.Ja też jadę kupić oponki do bandziora.Tu masz link http://www.motoweteranbazar.com/ Edytowane 3 Lipca 2007 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi