thefex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 hejmam taki oto kranik jak na tej aukcjihttp://moto.allegro.pl/item208314354_3_kra...umph_sokol.htmlod czego on jest? albo w jakich motocyklach byl montowany?dodam ze dostalem go razem z innymi gratami, jak kupowalem moja DKW KM 200 Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 To kranik do spuszczania plynu chłodzącego z bloku od traktora :) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no nie gadaj... serio?myslalem ze to jakies cos fajnego zabytkowego, ale tego jest w czorta na Alledrogo... Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 hahahha :wink: ale musiales sobie zrobic nadzieje na cos zabytkowego.. :] widocznie reszta tez nie wie.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Przeglądałem aukcje tego gościa i ma pare bardzo podobnych kraników... Ale ten jest identyczny jak ten który mam w Ursusie :D Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 wydawalo mi sie ze widzialem podobny przy shl m04, widac mnie pamiec zawodzi, albo ktos tez mial traktoro-motocykl :) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Przeglądałem aukcje tego gościa i ma pare bardzo podobnych kraników... Ale ten jest identyczny jak ten który mam w Ursusie :) A może u Ciebie w Ursusie jest od motocykla zabytkowego :D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 heheh ja mam takie w kompresorze i w dodatku od taktora :) .... dobrze ze sie spytałeś od czego to bo byś na głupka mógł wyjść :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 W moim Charcie był taki kranik: http://images30.fotosik.pl/21/eb82ab862003eb1d.jpg http://images27.fotosik.pl/21/7063bb716c2c4f03.jpg wygląda na krajowy, stosowany w komarach, rometach, wskach itd, ale różni się brakiem odstojnika i odprowdzeniem paliwa w dół, nie na bok oraz inną uszczelkę. Może ktoś wie, od czego pochodzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 identyczny dzis sprzedałem kumplowi do wsk za 10zl a od czego on może być jakaś jawa albo coś w jawce mustang50 podobny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 identyczny dzis sprzedałem kumplowi do wsk za 10zl a od czego on może być jakaś jawa albo coś w jawce mustang50 podobny jest W czeskich jest taki http://www.lima.com.pl/motocykle/admin/obrazy/jw1b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 W czeskich jest taki http://www.lima.com.pl/motocykle/admin/obrazy/jw1b.jpg`wiem dlatego pisze ze podobny do tamtego ;) ,swoja droga dalej jestem ciekawy od czego jest ten ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 najnowsza wersja kranika do WSK;] Było ich kilka;] w 85 roku wprowadzono nowy wzór kranika ma go tylko kilka osób lub czasem trafisz na charta z takim kranikiem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 To jest na 100% kran do spuszczania wody z bloku traktora Ursus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 ale ja mówie otym 2 kraniku tym który ktos tam miał w charcie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi