jarko3174 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Dzieki za serwisówke.Koledzy gdzie sie zaopatrujecie w części ? do MARUDZI ?zgubiłem pokrywe od pojemnika na klucze .Rozpacz.gdzie coś takiego znaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Szanowni W swoim moto, po prawej stronie, po podnozkiem dla pasazera jest zamek, do ktorego pasuje kluczyk od stacyjki. Ale za cholere nie wiem, czemu ten zamek sluzy. Moze mnie ktos oswiecic? Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Marten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 A nie otwiera on czasem siedzenia? Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 A nie otwiera on czasem siedzenia? u mnie nie. Mam solowke siedzenie, jest przykrecone do blotnika. Moze oryginalnie rzeczywiscie sluzy do otwierania siedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Oryginalnie ten zamek otwiera siedzenie kierowcy,pod nim jest mały schowek i haczyk do kasku. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1961 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam Panowie.Mam małe pytanko odnośnie wydechów. Znalazłem na rurkach, tych normalnych stalowych przed tłumikami dwie wkręcone szrubki, po jednej na kazdym wydechu wkręcone od spodu. Każda główką w dół. Od spodu ładnie je widać, do czego one mogą być? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Oryginalnie ten zamek otwiera siedzenie kierowcy,pod nim jest mały schowek i haczyk do kasku. no to sprawa sie wyjasnila, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZSAKUL Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Szanowni koledzy witam was i przepraszam za długą nieobecność :biggrin: . Mam serdeczną prośbę do was wszystkich!!!!!! Poszedł mi ŚLIMAK OD LINKI PRĘDKOŚCIOMIERZA a żem biedny student i na orginała mnie nie stać (338 zł zaśpiewali w serwisie :eek: ) to proszę. Może ma ktoś do sprzedania takiego ślimaczka, a jeżeli nie to może wiecie, kto ma – za każdą informację serdecznie wdzięczny będę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź o wielcy :) :) :notworthy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam koledzy moja marunia poszła w dobre ręce dosiadłem teraz ROYAL STARA to jest to...Pozdrawiam z nad morza J.B No to moje gratulacje :clap: jarko :flesje: ;) Ja na swojej Marusi polatam ten sezon ,a na przyszły planuje coś większego :biggrin: Choć nie zarzekam się ,bo jak na razie Marusia chodzi jak czyste złoto ,a siła przyzwyczajenia jest jednak wielka ;) Pozdrawiam ;) ps.Jarko nie lecisz do Nowego Miasta(Bratiana) na zlot :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko3174 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Troszke daleko jak dla nowicjusza . Maszyne mam dopiero od kilku dni.chcialem uderzyc do Sopotu na początek ale chetnych nie było.Pozdrawiam.J.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badiss Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Podlacze sie do tematu, apropo vz800. Koledzy do czego sluzy ta chromowana puszka z napisem SUZUKI przykrecona pomiedzy cylindrami po prawej stronie motorku ? Myslalem, ze tam jest filtr, otwieram a to wyglada jak jakis schowek...A druga sprawa, jest jakas metoda na w miare latwa ocene stanu rozrzadu? Przebieg 34tys i nie wydaje zadnych niepokojacych dzwiekow.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacq64 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Podlacze sie do tematu, apropo vz800. Koledzy do czego sluzy ta chromowana puszka z napisem SUZUKI przykrecona pomiedzy cylindrami po prawej stronie motorku ? Myslalem, ze tam jest filtr, otwieram a to wyglada jak jakis schowek...A druga sprawa, jest jakas metoda na w miare latwa ocene stanu rozrzadu? Przebieg 34tys i nie wydaje zadnych niepokojacych dzwiekow.pozdrawiam.Ta puszka służy do schowania pifka na porannego kacyka :icon_mrgreen: a tak na powaznie to taka sobie ozdóbka co udaje właśnie filtr.Filtry są dwa i schowano jeden pod zbiornikiem z przodu i drugi chyba poniżej akumulatora.Co do rozrządu to jeśli jest cicho to OK, ale dla pewności warto podjechać do zaprzyjaźnionego szpeca niech posłucha (za pifko ze schowka).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ta puszka służy do schowania pifka na porannego kacyka :biggrin: a tak na powaznie to taka sobie ozdóbka co udaje właśnie filtr.Filtry są dwa i schowano jeden pod zbiornikiem z przodu i drugi chyba poniżej akumulatora.Co do rozrządu to jeśli jest cicho to OK, ale dla pewności warto podjechać do zaprzyjaźnionego szpeca niech posłucha (za pifko ze schowka).pzdrale to raczej zimą.. bo z tego schowka to pifffko bedzie mocno grzane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badiss Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Eh, bardzo przykra sprawa ale piwko tam sie nie miesci :icon_evil: za to fajne miejsce na bezieczniki, zarowki i inne male duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Eh, bardzo przykra sprawa ale piwko tam sie nie miesci :icon_biggrin: za to fajne miejsce na bezieczniki, zarowki i inne male duperele. Ja tam wożę blokadę tarczy hamulcowej :smile: A tak przy okazji - nie zna ktoś szpeca od tłumików w okolicach śląska ? pozdrówka Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi