rafal_turek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) witam mam pytanie niedawno kupiłem pompe hamulcową podłączyłem do układu i nie moge odpowietrzyć moze ktos wie jak sie odpowietrza hamulce w motocylku .pompa jest na 100% sprawna Edytowane 27 Czerwca 2007 przez rafal_turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 odpowietrz pompę czyli poluzuj przewód przy pompie i tak długo pompuj aż płyn poleci, nast odpowietzrnik przy zacisku,jak nie pomaga to wtłocz płyn odpowietrznikiem w zacisku Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 dzięki za szybką odpowiedż i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 odpowietrz pompę czyli poluzuj przewód przy pompie i tak długo pompuj aż płyn poleci, nast odpowietzrnik przy zacisku,jak nie pomaga to wtłocz płyn odpowietrznikiem w zacisku przeczytaj kilka razy co napisałeś i zastanów się.Jak poluzujesz śrubę przy pompie to możesz pompować do usranej śmierci i jeszcze dłużej. Jeżeli chcesz się pozbyć powietrza to kilka razy pompujesz i po ostatnim naciśnięciu dźwigni nie odpuszczasz tylko delikatnie luzujesz śrubę na przewodzie pompki jak poleci piana i dźwignia dojdzie do końca to dokręcasz śrubę i wtedy dopiero puszczasz dźwignię i tak kilka razy aż poleci sam płyn. Wcześniej dobrze jest osłonić części lakierowane motocykla przed płynem. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi