Gość krissr114 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 witam. mam w nim silnik 4 T i mam pytanie. co zrobić by jechał wiecej? bo teraz idzie tylko 45km/h ;(( jakie blokady można zdjąć?? rocznik 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Najpierw musisz dorosnąć, zrobić prawo jazdy i kupić większą pojemność.Dlaczego chcesz zaczynać życie od łamania przepisów o ruchu drogowym? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 jezu o co wam chodzi...dziś większość jedzie więcej a Wy mi tu komentarze prawicie. jest forum to pytam jak potrzebuje pomocy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 To nie komentarz tylko rada bardziej doświadczonego.Chcesz sobie kości połamać i narobić kłopotu rodzicom?W Twoim wieku złamałem na WFMce kilka kości i uwierz mi bardzo bolało.Opanuj najpierw technikę jazdy przy prędkości 45 kmh.W ubiegły piątek wieczorem objechałem Tor Poznań Hondą Zoomer na pełnym gazie i uwierz mi miałem kłopoty zmieścić się na 2 zakrętach. Śmieszne nie ? rekord toru dla tego wynalazku to 5.410 min Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) hehe w bydzi na kartodromie dobre czasy to tak 28 s a na skuterach to i 27 wyrabiają a propo odławienia to moduł zapłonowy i pare ciekawostek jeszcze jakieś 500 zł i moze się uda (aa tor króciutki) Edytowane 28 Czerwca 2007 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) W ubiegły piątek wieczorem objechałem Tor Poznań Hondą Zoomer na pełnym gazie i uwierz mi miałem kłopoty zmieścić się na 2 zakrętach. Śmieszne nie ?rekord toru dla tego wynalazku to 5.410 min Śmieszny głównie jest ten sprzęt :icon_mrgreen: Poza tym całkowicie zgadzam się z przedmówcami. 45 km/h to wcale nie jest mało jak na skuter. Nie bez przyczyny ich vmax został zdławiony do tej wartości przez konstruktorów. Jakie to ma kółeczka? 10"? Czyli są mniejsze niż co trzecia dziura za polskich drogach... Wpadając w taką dziurę przy większej prędkości, czymś co ma kółka od taczki i wysoko umieszczony środek ciężkości może się kiepsko skończyć. Lepiej poczekaj, pojeździj trochę, wyczuj sprzęta, a potem uzbieraj kasę na coś większego. Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2007 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mam DT już ponad rok....a o skuter sie pytam bo brat se kupił osioł jeden stary i chce by jechał więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 o "oddławianiu : skuteró było milionyrazy wiec szukaj na forum a nie kolejny temat zakładasz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jop tematy o odławianiu skuterów są długiea ja mówie jak chcesz szybciej jeździć to kup se szybszy skuter albo moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 cudow to ty nie stworzysz w tym skuterze, 4t ma taka petarde w 50ccm ze az ci sie twoj mlodzienczy was zjerzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 hehe...wiem że 4T słabsze...ale lepsze niż te piździki 2T:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi