maciej_glebicki Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 witam mam pytanie czy do mojego enduro moge zalozyc elektryczny rozrusznik? jakie by byly tego szacunkowe koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam mam pytanie czy do mojego enduro moge zalozyc elektryczny rozrusznik? jakie by byly tego szacunkowe koszty? Nigdzie sie z tym nie spotkalem ...ale napewno to jest nie oplacalne... i na 100% nie bedzie to ladnie wyglądało... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 honda nsr ma taki sam silnik. CZyli trzeba bylo by wymienic magneto, pokrywe magneta, mocniejszy akumulator. Kupic rozrusznik, instalacje. Moim zdaniem bezsens. Prawdziwy facet powinien palic motor z kopa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_glebicki Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 no wiem ale jest to pewna wygoda w blocie po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 pikus91 kto ci powiedzial ze nsr i crm mają te same silniki zajmuje sie tym i wiem ze to są calkiem inne silnik ewentualnie cylindry są podobne ale tez jest problem podpasowac z nsr do crm bo wtedy nie dziala prawidlowo zawur wydechowy ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 kiedys na allegro byla crm z silnikiem nsr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Z tego co wiem To w moim rotaxie jest specjalne miejsce na ruzrusznik odkręcasz taką blaszke pod silnikiem i wstawiasz rozrusznik bez problemu ale to w rotaxie.A to w ogóle to po co Ci ten rozrusznik przecież taki CRM pali od pierwszego kopa.PRAWDZIWY CROSS NIE MA ROZRUSZNIKA!!!:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 przecież taki CRM pali od pierwszego kopa.PRAWDZIWY CROSS NIE MA ROZRUSZNIKA!!!:P Czlowieku!!! co ty pierdaczysz... pomysl logicznie!!! zalezy w jakim stanie!! postaw dwie CRMy kolo siebie jedna zdrową drugą dojechaną ... izobacz ktora odpali od pierwszego! :bigrazz: zastanów sie co piszesz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi