rozek Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A w 19tys przebiegu w Polonezie z 96 roku wierzycie ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jawa 350cz mam niecałe 12 tys km a jawa od nowości stoi u mnie (wcześniej u dziadka) w garażu i ciągle prawie w częściach :icon_mrgreen: a jest 1979:P bo ciągle sie coś psuło :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 STOP wariatom drogowym było? BYŁO!STOP ciotom drogowym było? BYŁO!STOP laweciarzom było?Każdy musi na czymś zarobić, tylko nie na oszustwach...A w 19tys przebiegu w Polonezie z 96 roku wierzycie ?? D.gifJa na DT 50 zrobiłem w 2 miesiące 1000km, a jeździłem tylko od czasu do czasu po polnych drogach... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A propos do tematu w życiu takiego picera nie widziałem auta po prostu neu jak z fabryki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=211184234 ^^^oto audi a3 przebieg 116tyś oczywiście dopisał oryginalny przebieg nic w nim nie stuka nie puka ale foty to jak nówka wygląda czystciejszego silnika nie widziałem no go z tydzień czyścił i oczywiście zdjęcie ksiażki serwisowej w środku nowa kierownica i gałka z miany biegów żeby nie było że duży przebieg nóweczka poprostu. :clap: :clap: :clap: http://www.allegro.pl/item209288141_golf_i..._jak_nowy_.html^^^ oto golf od tego samego faceta na silniku nawet nie ma kurzu :biggrin: :biggrin: Brawa dla tego pana inne jego aukcje też są z samochodami prawie nowymi i z małymi przebiegami.edit: przypatrzcie sie tej książce serwisowej w tej a3 ktoś przez 2lata z roku 2002 a 2004 robi 7tyś km Dieslem???? I jakiś Polak sprzedaje go potem za 25tyś zł? Jak nimiec by takie a3 sprzedał za nie małe pieniądze a "nówka" audi kolo za takie pieniadze sprzedaje. Ta IV bardzo ladna naprawde szacun nawet jednej ryski, nic a nic..mimo ze przebieg taki malo wiarygodny to i tak 1,9 TDI a tym silnikom chyba warto zaufac, drugi golfik to juz raczej standart bo kazda odpicowana III tak wyglada, i napewno ktos to kupi. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A ja w garażu mam Toyote Corolle 1,3 12V z 91 roku z przebiegiem 130tyś i realnym!! Kupiona byla w 94 roku od I właściciela lekarza, była poprostu w stanie super idealnym , jeszcze pachniało fabryką w środku, stała sobie w garażu przykryta kocami bo wtedy wyszedl jakis nowy model i koles sobie kupił. Jeździł ją dziadek, ale niedawno mu ją zabralismy bo nienadawal sie juz do jazdy i stwarzał zagrożenie dla ruchu xD teraz niewiadomo co z nią zrobć bo jest w stanie miodowym , nigdy sie nie popsuła a w środku to nie wspominam bo wygląda jak nowy wózek, i szkoda troche sprzedać , ale co ma stać w garażu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Kupiona byla w 94 roku od I właściciela lekarza Wszystko fajnie tylko po co wspomniane o tym lekarzu,mogl byc nawet ciastkarzem czy murarzem, co ma wspolnego wykonywany zawod ze stylem jazdy i dbaniem o auto. Co za kraj ;) kiedyś lekarze a teraz sami ksieza jezdza. ;) :biggrin: Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Wszystko fajnie tylko po co wspomniane o tym lekarzu,mogl byc nawet ciastkarzem czy murarzem, co ma wspolnego wykonywany zawod ze stylem jazdy i dbaniem o auto. Co za kraj ;) kiedyś lekarze a teraz sami ksieza jezdza. ;) :biggrin: PozdroNo to kup auto od budowlańca albo badylarza to sie dowiesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Czasem mozna utrafic rodzynka - np Omega B mojem kobitki - 96 rok, pelna opcja, faktycznie nie bita, przebieg 151 tys... a przebieg autentyczny bo samochod kupili jej rodzice z salonu, a ona odziedziczyla auto kilka lat temu... Przecie nikt nie uwierzy ze taki maly przbieg ... takie rodzynki sie sprzedaje w rodzinie- albo kumplom, bo zal w polske puścić. nie ma takich na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 No to kup auto od budowlańca albo badylarza to sie dowiesz :) No w sumie moze i masz racje no ale od lekarza to co??:D No chyba ze zarzynal ludzi na tylnej kanapie. :crossy: :icon_biggrin: Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Trzeba patrzeć na stan techniczny nie na licznik bo wszędzie kręcą liczniki, np.w anglii biorą 60f .Ja calibrą przez 3 lata zrobiłem 5000km i jak widać z tymi przebiegami to różnie jest ale napewno nie kupiłbym auta z umytym silnikiem i niedziałającymi zegarami.W anglii 3 miesiace szukałem bryki bo w każdej było coś kombinowane. Edytowane 7 Lipca 2007 przez zakwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M451989 nie rozumiem tego ogłoszenia ktoś mi wytłumaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Co tu jest niezrozumiale:|??? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Kupił moto z przebiegiem 8500 zrobił 500km a teraz wyszlo na zegarach 17900km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 "oto opis poprzedniego właściciela - moto kupiłem w zeszłym roku w czerwcu z przebiegiem 8500km:" Bo ten opis poniżej to jest opis poprzedniego właściciela od którego kupił ten koleś motor i teraz go sprzedaje robiąc 9500km przez rok. od i zagadka :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 "oto opis poprzedniego właściciela - moto kupiłem w zeszłym roku w czerwcu z przebiegiem 8500km:" Bo ten opis poniżej to jest opis poprzedniego właściciela od którego kupił ten koleś motor i teraz go sprzedaje robiąc 9500km przez rok. od i zagadka :biggrin: Aha dzięki tak to jest jak się czytać nie umie ze zrozumieniem :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi