Glizda Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 WitamMam Fazera 600 rok 2002 przeb. 20 tyś km. Jakim olejem go zalac syntetycznym czy moze pół syntetycznym, proszę o jakieś porady.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mi ten sam rocznik przy 30 000 w firmowym serwisie zalali syntetykiem. Nie protestowałem bo się nie znam a nie wiedziałem jaki olej lany był wcześniej.Ogólnie jeśli masz zalany półsyntetyk to nie powinieneś go zmieniać na syntetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizda Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No tylko w tym jest problem bo nie wiem jki byl zalany wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 oj zaraz przyjdą mechanicy i napiszą BYZYDURA, wiec lepiej niech nikt nie pisze co można zalać a co nie.... Zalej np Motulem 5100 pół sysntetycznym 10W 40 jest tani i bardzo dobry i nie przejmuj sie co było zalewane wczesniej..... to nie ma znacznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tak jak napisał lisek tylko Motul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jezu mało już było tematów o olejach ? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jezu mało już było tematów o olejach ? :lalag: :banghead: Ja u siebie testuje Agip 10 W 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizda Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dzieki za pomoc i chyba kupie Motula półsyntetyka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus88 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 WitamMam Fazera 600 rok 2002 przeb. 20 tyś km. Jakim olejem go zalac syntetycznym czy moze pół syntetycznym, proszę o jakieś porady.Pozdrawiam. też ten sam problem miałem. Zalałem Motula 5100 półsyntetyka. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 co sie tak w polsce wszyscy motulem podniecacja??inne oleje tez sa dobre a motul troszk przereklamowany moim zdaniem..w fazerze mialem castrola czerwonego i moto chodzilo zdecydowanie lepiej niz na motul-u.. <polsyntetyk lej!!> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus88 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co sie tak w polsce wszyscy motulem podniecacja??inne oleje tez sa dobre a motul troszk przereklamowany moim zdaniem..w fazerze mialem castrola czerwonego i moto chodzilo zdecydowanie lepiej niz na motul-u.. <polsyntetyk lej!!> Wiesz pewnie gdyby był odpowiedni Mobil 1 to na bank bym go lał, a do Castrola coś nie mam przekonania, są słowa za i przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi