Kauto Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam, mam Honde Xlr125 z 98r przednia felga to 21' a tylnia 18' i chce teraaz kupic sobie oponki takie jak maja w supermoto, szosowe. Ale nie wiem jaki mam brac rozmiar, jak to sie patrzy? czy mogłby ktos doradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 W tym rozmiarze to supermoto nie bardzo znajdziesz... Wszystkie supermoto mają obydwa koła 17 calowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kauto Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A nie można tylko na tył jakiejś znaleźć? Chodzi mi zeby była przyczepna na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jedyne wyjście to założenie opony rozmiarowo do motocykli klasycznych (np. 120/90/18), w tym wymiarze najlepsze co jest to Pirelli MT75 i Bridgestone BT45, nie wiem czy produkują takie Sport Demony (Pirelli) bo to byłaby najlepsza opona na asfalt. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pmkk Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam, Mam pytanie niewiem jakie opony dać do mojej Cr'ki, Chodzi mi tu o opony super moto. Spokojnie specjaliści wiem że do "Full Cross" nie daje sie takich opon ale dla zabawy chciałbym tego spróbować. Z przodu oczywiście opona 21 a z tyłu 18, ps. nie wiem dokładnie jak dobrać to "100/100, 100/90, itp". Prosze o poważną rade na ten temat z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) nie full cross tylko cross nie ma czegoś takiego jak full cross 😄 a pozatym to możesz zmienić całe koła pomyśl nad kołami od jakiejś taniej szosówki np gs500 , ja mam koła od cbr 1000F tył nowa opona przód śmietnik tak będzie chyba najprościej byle ośkę dopasować i zacisk Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pmkk Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @michoa A np. jak mam z tyłu opone "100/100 18" to moge dać przykładowo (90/90, 120/70) ? Bo niewiem o co z tym chodzi :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi