majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie draznij lwa !!!!!!!!!!!!! :icon_mrgreen: :icon_razz: Kurde, miejcie sily na ................................... ognisko na kabatach. cz. 3 :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 bo wtedy pojawi się sam majkelpl? :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) My też byndziem ( trochę siem możem spóźnić, ale byndziem byndziem ) :buttrock: ( nie martw się Maksymilianie, nie będziesz najmłodszy :) ) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Baklazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 i znów zapowiada się zajebista impreza :) dla spóźnialskich i zagubionych po raz kolejny numjer do mnie-600244892. tylko bez głupich żartów w środku nocy proszę :biggrin: do piątku Panie i Panowie :icon_question: :icon_question: :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 z pomoca Google Eartha:http://img170.imageshack.us/img170/8201/ogniskosn9.jpg zaznaczylem:wyjscie z metra Kabatymiejsce spotkania: Parking Tescomiejsce na zakupy: Delikatesyzajezdnie autobusowa pod Tesco droge ktora trzeba przebycoraz planowane miejsce ogniska. jak bedziecie chcieli to zaznacze miejsce gdzie majkelpl zbieral chrust. teraz nie ma szans aby ktos nie trafil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 dla spóźnialskich i zagubionych po raz kolejny numjer do mnie-600244892. tylko bez głupich żartów w środku nocy proszę :flesje:Hehe Asiu nie draznij lwa :P Az sie prosisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jak bedziecie chcieli to zaznacze miejsce gdzie majkelpl zbieral chrust. Z tej troski organizacyjnej juz Ci sie pomieszalo ze to TY chrust zbierales a ja tylko ................. :) Hehe Asiu nie draznij lwa :banghead: Az sie prosisz :biggrin: Jeszcze mam zapisany i chyba trzeba Aske troszke pow *** !!! ;) bo wtedy pojawi się sam majkelpl? :flesje: Nie inaczej !!!! :) :buttrock: Licze na cała bande i na Listkowe napoje :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ha no karwa ... to jednak gdyby nie mapa bym pojechał w piz,.... hm hm troche zle... :biggrin: Dobra jednak jak ktoś mi wytłumaczył ŁOPATOLOGICZNIE to już wiem gdzie i jak trafić......... O której będę czy w ogóle będę jeszcze nie wiem ....Zalezy wsjo od kobietki do zaobaczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 z pomoca Google Eartha:http://img170.imageshack.us/img170/8201/ogniskosn9.jpg tę trasę na ognisko to chyba już po pijaku zanaczałeś, bo coś ciężko Ci się prostej ścieżki trzymać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no siedzialem dzis w robocie na NIEZLYM kacu.....bardzo widac? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pamietajcie prosze, ze spotykamy sie juz ze zrobionymi zakupami !!Nie bedzie czekania potem na tych co musza zajsc do sklepow !! Oby jeszcze pogoda nam sprzyjala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pogoda byc musi nie ma innego wyjścia do zobaczenia dziś. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No to moi drodzy, milej zabawy :lapad: i pogody !!!U mnie leje od kilku dni i porazka totalna :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pogoda byc musi nie ma innego wyjścia do zobaczenia dziś. No i jest.................. :) :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Czyli co ??? leje ?Ch**jnia razy silnia !!! ;) :lapad: Ale nie ma tego zlego .............Listek mieszka niedaleko i ma w domu lodówke :) :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi