nowy011 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No i dupaa zbita nam sie nie udało dojechać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Max, ABG... nim cofnelo forum pisaliscie cos o 'klopotach' z powrotem i o szansie na dostanie w ryja... byly jakies problemy? STRAZACZEK:jednak maszynki enduro robia wrazenie a widac bylo po minach ze i zabawa przednia ;)moze kiedys sprawdze jak to jest:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dla majkelapl miałem 1L czyli 2 flaszeczki dobrze było oj dobrze.Mocny ten trunek był - flaszkowy Mam nadzieje iz na 3 spotkaniu tez bedziesz miale tego troszku :clap: I chyba tym przyjemnym akcentem zakonczymy dysputy w TYM ;) temacie i .............. przeniesiemy sie do nowego :clap: Ja juz tam smigam :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Heh, mnie również nie było, niestety. Piotr, mam nadzieję że doszły telefonicznie życzenia (patrz sms) :D Mariolka, to faktycznie skarb, chociaż po ślubie będzie mieć ciężki dźwigacz do zgryzienia ;) Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ale na 3 juz bedziesz ???!!! :evil: Dobra, wiem mialem opuscic ten temat i uzywac innego. :flesje: Prosimy o zakonczenie tego :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dobra, wiem mialem opuscic ten temat i uzywac innego. ;) Prosimy o zakonczenie tego :D :) a Ty coś się taki antyspamowy zrobił? ;) no i ja również dziękuję wszystkim za przybycie :flesje: ognisko tak dla odmiany udane ;) a teraz opgłoszenia parafialne-kocyk jest bezpieczny u mnie w domu, flaszka również znalazła schronienie(ale nie u mnie), a teren ogniska oczywiście został ładnie wysprzątany. do następnego Panie i Panowie, a ja teraz idę się smażyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie wiem czy zdarzylas juz zauwazyc, ale .............. pod Twoja nieobesnosc wr0na juz zalozyl nowy temat :flesje: :icon_mrgreen: I smaz sie, smaz ................ lubie dobrze wypieczone :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 a ja teraz idę się smażyć :icon_mrgreen: starczy Ci juz :icon_mrgreen: Kątem oka zauwazylem, ze masz brzuch mocno z grilowany :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 starczy Ci juz :P Kątem oka zauwazylem, ze masz brzuch mocno z grilowany :P Podejrzewam że tych "kątów" było troche wiecej....... :D ja taki maciupci kącik też rzuciłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 jakie katy? o czym Wy tutaj gadacie chlopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 o rzutach kątem oka :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 nonono! Panowie! bo zaraz ja sobie Waszymi oczami porzucam!! :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Oj Asiu, Ty to mozesz rzucic swoim oczkiem na ................. nasze wspaniale, umiesnione klaty :) Jak idzie smazenie ??? :) A Ty Belgu to juz masz na co "kontem" rzucac :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 o rzutach kątem oka :)No tak... a ja nie moglem rzucam bo inaczej Mariolka by mna rzucila...a to byly moje imieniny i sobie nie porzucalem!! buuuu!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No to teraz MY sie zajmiemy Mariolka a Ty ................. sobie porzucasz :icon_twisted: Ciekawe tylko czym :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi