Listek31 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Proszę szanownych zgromadzonych jest godzina 11 40 i nie pada podkreślam nie pada na Ursynowie mieszkam i pracuję więc jestem na bierząco. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ICM METEO powiada:Deszczu brak, temperatura 20 stopni :bigrazz:Były opady w godzinach, 8-11! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ICM METEO powiada:Deszczu brak, temperatura 20 stopni :)Były opady w godzinach, 8-11! te ,,młody" widzę ,żeś się MODA dorobił? No gratki gratki :bigrazz: nie ma to jak znajomości wyrobione wcześneij :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 specjalnie wczoraj nic nie pilem zeby dzis byc w stanie... mam nadzieje ze towarzystwo nie zawiedzie :> wszyscy mapki wydrukowali?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ku*wa... moje imieniny, pogoda ogniskowa... 17:26 na zegarkua ja wciaz w pieprzonej robocie siedze!!Cos mi sie widzi, ze spoznie sie na impreze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ...hmmm ...a może i ja na seke wpadnę ...hmm... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 no i nam sie nie udalo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 dziekujrmy wszyskim za impreze!bylo fanasycznie!Warszawa dziekuje Grodziskowi, Lisek dziekuje wr0nie, a wr0na Asi :DBelgu dziekuje Mariolce, a majkel dziekuje reszcie za drewno... slowem.. impreza byla w deche.... i niech kaudiusz zaluje ze niw byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ehh, a ja właśnie odkryłem dlaczego aparat nie chciał łapać ostrości, aż wstyd się przyznać. Na obiektywie były ciągle filtry, przez co było tak ciemno że nie wyrabiał..Było bardzo miło, ale niestety długo nie mogłem zabawić.Na następnym odrobię straty ;> Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja dziekuje za Wasza obecnosc! Waldi super, ze zajechales do nas :lalag: Ale przede wszystkim dziekuje Mariolce, ze mnie dotaszczyla do domu...ja mialbym z tym klopoty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ja kilka dni na forum i juz pare osob poznalem :banghead: marta wogole nie na forum i poznala tyle samo albo i wiecej..... :) wszystkim thx (szczegolnie asi za org i monice za skrzynke paliwa do ogniska)szacun dla waldiego za niezlomnosc i przebyty kilometraz :buttrock: :) :) k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Zauwazylem, ze ktos skasowal moje posty ! Moze mi ktos to wytlumaczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 posty skasowal pad bazy danych.zadnej cenzury nie bylo. wszyscy stracilismy posty i admini poprosili o zachowanie spokoju :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Oj dobrze było skoro byłem na ognisku ale nie miałem czasu zjeść kiełbaski. ABG i Wojtasik fajnie że się pojawiliście. Wrona dzięki za hol do domu bo nie pamiętam opcji wyjścia z ogniska. Dla majkelapl miałem 1L czyli 2 flaszeczki dobrze było oj dobrze. Wr0na a Lisek to jaki ci ma dziękować, co ? Przepraszam czy ktoś nie zabrał mojego ogniskowego kieliszka do domu ? Przepraszam ale czy ktoś coś pamięta, ale tak bez luk czasowych? Mocny ten trunek był - flaszkowy Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 hmmm mój post też wywaliło... Dziękuje za miłe przyjęcie pomimo że się nie znaliśmy....wesoła z was ekipka:) Może next time uda się na dłużej P.S Bakłażan jak zwykle enduro-adventure się rozmineło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi