hefaistos Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 a orientuje się ktoś może gdzie moge to kupić http://www.bikepics.com/pictures/951116/ i jak to sie nazywa?? bo w rxie nie ma dla pasażera podnóżek a chciałbym zamontować tylko ie wiem jak tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 http://moto.allegro.pl/item216502615_podno...lia_czesci.html allegro nie boli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Siema! Zamierzam sprzeda moją Honie albo na jesień albo na wiosne i moje pytanko za ile mogę ją gdzieś sprzedać? 2001rok, po tunie, pali na kopa, jezdziony na mobilu extra 2t, wszystko czyszczone ipt, używany amatorsko:P ma cycek Airsala, oraz po tunie optycznym (osłona kiery, manetki, dodatki carbonowe, pare malowanych drobiazgów ipt) Oponki posiadają jeszcze „włoski”, łancuch i zębatki w dobrym stanie. Jechałem nim koło 90km, bardzo dobre przyspieszenie:) Oczywiście wszystkie papiery, zarejestrowana w kraju!Tylko proszę o normalne poważne propozycje! pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Myślę ze w graniach 4500zł to bedzie dobra cena za niego.. przynajmniej ja za tyle swojego sprzedałem i był podobny jak twój. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mysle ze mało :O to sendy drozej stoją;] Nie wiem ale ja ostatnio widiząłem takją jak ja mam ale 3 lata starszą sprowadzoną to poszła za 4500zł... pzd a sie zobaczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 mysle ze 14 albo 15 tysiecy p.s. moze zamienisz się ze mna na tt? oczywiście moja doplata Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Aha dzieki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 luzik myślę, że w granicach 5-5.3 tys bedzie dobra cena :banghead: hm'a kupują ludzie którzy mają pojęcie co to za motor. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 hymm 4500zł to niejest mało ! ogulnie wystawic a sprzedac to jest NIEWIELKA różnica ;) i niema co sugerowac sie kosmicznymi cenami niekturych moto z allegro oczywiście możesz wystawic ja za 5500zl ale wtedy życze powodzenia! gdybys miał tam cycek i reszte na 79cm3 to co innego ale to jest standardowe 49cm3 :biggrin: moim zdaniem racjonalna cena to 4400 po sezonie 4800zł w sezonie ;) sam bawie sie w mały chandelek i sprzedaje troche moto! dla porównania mogłem kupic taką hm'e z 2002r. w szwajcarii z peknietom czachą błotnikiem i zle ustawionymi lagami na pułkach za 2500zł z zrobieniem wyszła by max 3tyś :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 jak sie bawisz w "chandelek" to powodzenia, zalezy jak sie postarasz, mozna i za 6 probowac sprzedac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hehe coś mi sie wydaje że miałem jechać oglądać ten motor lecz nie miałem czasu, to od jakiegoś faceta co miała tam z 5 na sprzedaż ? na jakimś zadupiu bez nazwy ? XD Gratuluje zakupu świetny sprzęt :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi