Jabud Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 GRATY :cool: Gumowych drzew :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anubiss Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Jak obiecałem wcześniej - zamieszczam fotki :notworthy: http://bikepics.com/members/anubiss/89tt350/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Graulacje i gumowych drzew życzepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 podczepie sie pod Xt. co myslicie o tej Yamaszce ? ? ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M469301 z zewnatrz ok. moze to okazja ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 podczepie sie pod Xt. co myslicie o tej Yamaszce ? ? ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M469301 z zewnatrz ok. moze to okazja ? :)Moze tak,ale dla mnie enduro/cross z malowanymi plastikami odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 WITAM i GRATULACJE zakupu...bardzo dobry motocykl..!!!! milego LATANIA!! JA sam mam YAMAHA TT600 z 89r. i nigdy mnie w terenie nie zawiodla..spoko maszyna (jak kazda YAMAHA) hehe A tAK PRZY okazji...SPRZEDAJE moja YAMAHE tt600 moze ktos by byl zainteresowany..tel. kontaktowy 505328067(po 17 dzwoncie) cena 4500 <do negocjacji i dogadania!!!!!> moto do obejrzenia w SIEMIATYCZACH (100km od Białegostoku) powod sprzedazy to jest-zakup sobie auta!!! to jest jedyny powod sprzedazyPOZDRAWIAM!!! WITAM i GRATULACJE zakupu...bardzo dobry motocykl..!!!! milego LATANIA!! JA sam mam YAMAHA TT600 z 89r. i nigdy mnie w terenie nie zawiodla..spoko maszyna (jak kazda YAMAHA) hehe A tAK PRZY okazji...SPRZEDAJE moja YAMAHE tt600 moze ktos by byl zainteresowany..tel. kontaktowy 505328067(po 17 dzwoncie) cena 4500 <do negocjacji i dogadania!!!!!> moto do obejrzenia w SIEMIATYCZACH (100km od Białegostoku) powod sprzedazy to jest-zakup sobie auta!!! to jest jedyny powod sprzedazyPOZDRAWIAM!!! FOTY mojego motocykla YAMAHA TT 600; http://www.bikepics.com/members/robert11250/89tt6000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 :clap: GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Gratulacje :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Fajny motórek gratuluje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Fajna, fajna Gratulejszyn :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Gratuluje nowego moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anubiss Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak już zacząłem się chwalić - no to trzeba brnąć dalej. Tak więc, w niedzielę zaliczyłem dwie piękne gleby na swoim sprzęcie. ;) Pierwsza - spokojna - brakło mi 20 cm nogi na wzniesieniu by się podeprzeć :biggrin:, natomiast druga to klasyczne przyhamowanie na piasku przednim hamulcem. I tutaj przestroga dla początkujących. Kupujcie Buzzer!!! Bo będziecie mieli piękne sińce na klacie i brzuchu od kierownicy! ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolesKS Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Pełne gratki xD Super maszyna ^_^I dzięki za rady xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Fajny sprzecik... Mialem okazje jezdzic taka Nawet nawet... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi