shaman9 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam!Czy ma ktos jakis patent na odkrecenie nakretki na zębatce zdawczej w Fazerku?? Prubowalem juz wszystkich mozliwych metody i nic! Albo jest tak zapieczona ze nie mogej jej ruszyc albo krece w zla strone:) Jesli ktos wie jaki tam jest gwint to niech sie podzieli uwagami.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dobry klucz nasadowy z przedluzka Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja bym to ujął: bardzo dobry klucz nasadowy + bardzo dluga przedłużka :icon_eek: gwint jest normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaman9 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 jesli chodzi o przedłóżke to juz prubowalem. Musze chyba sprubowac kluczem pneumatycznym z duzym momentem bo moj klucz pneumatyczny tez nie dal rady. Serwisowka podaje ze ta srube dokreca sie z sila 70 Nm a dla porownania przecietna srube dokreca sie sila 15Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) jej no, nie ma co z ta sruba sexu uprawiac, dluga przedluzka to taka co ma 1,5-2 metry i na 100% sie odkreci. mi sie innym sposobem tez nie udalo. Edytowane 23 Czerwca 2007 przez koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaman9 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No i wszystko jasne. Moja przedłużka miała jakies 70cm wiec była dużo za mała. Sprubuje z jakas rura i mam nadzieje ze sie uda. Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 witajcie, sprawa jest prosta jak seks za drugim razem. idac za glosem Archimedesa - "dajcie mi punkt podparcia a porusze Ziemie" - wyposaz sie w pozadna nasadke, a raczke przedluz rura odpowiedniej dlugosci, zapinasz bieg, naciskasz hamulec i puszcza bez najmniejszego problemu. wiem co mowie, bo z kumplem zmienialem zestaw napedowy w fazerze, rura 1,5-2 m spelni zadaniepowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 witajcie, sprawa jest prosta jak seks za drugim razem. idac za glosem Archimedesa - "dajcie mi punkt podparcia a porusze Ziemie" - wyposaz sie w pozadna nasadke, a raczke przedluz rura odpowiedniej dlugosci, zapinasz bieg, naciskasz hamulec i puszcza bez najmniejszego problemu. wiem co mowie, bo z kumplem zmienialem zestaw napedowy w fazerze, rura 1,5-2 m spelni zadaniepowodzeniaU mnie samo zapięcie biegu nie wystarczyło. Jeszcze koło zblokowałem na ramieniu wahacza. To samo przy zakręcaniu + Loctite na gwint żeby nie puściło. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi