Glootik Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Witaj! A mogłabyś napisać, jak udaje Ci podpisać umowe ubezpieczenia tylko na dwa miesiące. Pozdrawiam Jarek----------------------------------------------------ac na motocykle -> www.moto-ac.plnormalnie, agencja ubezpieczeniowa sama mi to proponuje :) Edytowane 21 Lutego 2012 przez Agnich Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Też jestem ciekawa jak ubezpieczyć na miesiące - myślałam, że tak można tylko w DE... Właśnie ubezpieczałam moto w leasingu (czyli cały pakiet musiałam kupić) w Allianz - wycena moto 21 tys. przy 60% zniżkach wyszło 1225 zł za rok. I to była najtańsza wersja na rynku - PZU zażyczyło sobie 4 300 a Hestia prawie 6 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 wlasnie kazdy pisze ze sie da, tylko nikt nie pisze gdzie... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 wlasnie kazdy pisze ze sie da, tylko nikt nie pisze gdzie... ;)ale co, na miesiące? służę namiarami na firmę na PW Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Daj na ogólnym - więcej osób skorzysta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zaraz zaraz, to Wy tylko dwa miesiące w roku jeździcie? Nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dwa to może faktycznie przegięcie - ale ubezpieczyć na 10 zamiast na 12 to już by miało sens w przypadku szosówki, nie? Daj Agnich te namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Nie sądzę. Ile bym zaoszczędziła? Stówę? A jak był taki sezon, jak ten to ja jeszcze w grudniu jeździłam. Ja się nie bawię w takie pierdoły - ubezpieczam za cały rok i już. W końcu, czysto teoretycznie, w grudniu czy styczniu mogą mi moto z garażu buchnąć. I co wtedy? Nie warto tak oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zaraz zaraz, to Wy tylko dwa miesiące w roku jeździcie? Nie rozumiem...Nie no, ja jeżdżę od marca albo kwietnia do października, (czasem zdarza się że i w listopadzie gdzieś wyskoczę ) czyli ok 8-9 m-cy, ale do tej pory płaciłam tylko za te miesiące, kiedy wiedziałam, że będą to miesiące wzmożonych wyjazdów. Nie mam często czasu jeździć regularnie i, tak, wiem, że jadąc "po bułki" mogę się wy... ale nie zawsze ma się kasę, żeby od razu wyskoczyć z 2000zł-2500zł . :/Firma tohttp://zory.com.pl/p,s,200198,o,katalog_wpis,id_kat,,id_wpisu,260384.html Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi