streetracer23 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 najprawdopodobniej w mojej kawie zx9r poszedł mopdół zapłonowy, tak mi powiedzieli w motorlandzie.i teraz pytanie czy jest ktoś we wrocławiu kto to naprawia za jakąś sensowną kase(wiem ze był kiedyś koleś w salonie harleya co to robił ale teraz niemam namiaroow) bo mogłem koopic uzywany modool ale ktoś mi go zwinął z przed nosa ateraz niemozna takiego nigdzie znależć.z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 czyli ze nikt nic niwie na ten temat ;>???? a moze ktoś ma taki modool ;>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 naucz sie pisać po polsku;] Bo te symbole nie sa fajne. Digitech-> tu pytaj sa wstanie zrobić nawet zamiennik;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac 69 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Szukaj firmy Elserwis, mają stronę na neostradzie. Mi naprawili za 200 pln modół do hondy. Firma nie mieści się niestety we Wrocławiu ale naprawiają wysyłkowo( podobno radzą sobie z prawie wszystkim co w modułach może się stać ) Szukaj firmy Elserwis, mają stronę na neostradzie. Mi naprawili za 200 pln modół do hondy. Firma nie mieści się niestety we Wrocławiu ale naprawiają wysyłkowo( podobno radzą sobie z prawie wszystkim co w modułach może się stać )Elserwis mieści się w ostrołęce tu masz telefon +48 29 764 28 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 dzieki za odpowiedzi bede coś kombinował. mam jeszcze pytanie czy jakbym załozył modół od zx6r to by sie coś stało ?? wygląd maja taki sam tylko sie minimalnie numerem róznią na obudowie. wiec niewiem czy go brac czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 w niedziele masz we wro motobazar na karmelkowej więc tam poszukaj!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 wiem włąsnie jootro jade na niego z rana. ale to nie jest pewne ze tam dostane ;]pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi