chamsin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jak w temacie.Mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci bede mial ten dylemat pomozecie?zaznacze ze aktualnie jestem szczesliwym posiadaczem intrudera 700 i jezdi mis ie zajebiscie a i sam motocykl jezdi super wiec...?jakby co to fotki sa w temacie o intruderach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jak by nie bylo, sa to dwa rozne motocykle, decydujesz miedzy choperem lub cruiserem i to wielkim cruiserem, pytanie czego szukasz, ja bym bral lc, poprostu wole ten typ motocykli Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak przedmówca :D Na forum zasięgniesz opinii o technicznych zaletach i mankamentach, ale Twojego gustu nikt nie nagnie w jedną czy drugą stronę. Jeśli lubisz długie podróże z pasażerem i bagażem, to odpowiedniejszy i wygodniejszy będzie cruiser. Jeśli samotne wypady, czasem wyjazdy na zlot i do tego linia choppera jest dla Ciebie jedyną słuszną, to odpowiedź już znasz. No i kasa - za wypasionego "tłuściocha" trzeba chyba wyłozyc trochę więcej niż za intruza. Weż tez pod uwagę twoje predyspozycje fizyczne. Tłuścioch prowadzi się lekko i oferuje sporo więcej komfortu dla osób rosłych. Intruz - spartanskie warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 patrzylem na zdjecia Twojego Intruza i zdecydowanie lc Ci nie podejdzie :D Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kolega chamsin lubi dzikie klimaty, a LC juz taki nie jest, on bardziej dostojny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Heh..sam musisz wybrać co ci siębardziej podoba. Ja bym brał 1.4 - najlepszy japoński chopper , maszyna z klimatem i parametrami które nawet po 20 latach moga zaskakiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Heh..sam musisz wybrać co ci siębardziej podoba. Ja bym brał 1.4 - najlepszy japoński chopper , maszyna z klimatem i parametrami które nawet po 20 latach moga zaskakiwać.Miałem krótką okazję powozic się tym motocyklem, ale tak go zachwalasz, że ciągoty mnie biorą na więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) a mnie ciagaty biora zeby walnac klocka w kibel Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mnie ciagaty biora zeby walnac klocka w kibel smialo nie krepuj sie Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 a mnie ciagaty biora zeby walnac klocka w kibelCiągoty do klocka, czy do urozmaicenia - tym razem w kibel? :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jeden lubi ogórki, inny ogrodnika córki :) Szczerze mówiąc( pisząc) gdy bym miał do wyboru 1400 i 1500 to miał bym taki sam dylemat co Ty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam chopper-cruiseroto jest pytanie pozdrawiam Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 dzieki wszystkim(oprocz kolesia o nicu Stan sorry ale Twoj post jest zenujacy) za podpowiedzi chyba a raczej na pewno juz wiem co chce(1400)ale potem nalezy go przerobic do zobaczenia na czarnej wstedzepozdrawiam Chamsin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) kup se lc1500 -bedziesz mial cruisera. jak ci sie znudzi to go ogolocisz ze zbednyuch kilogramow i po malych przerobkach ,ktore chyba lubisz -bedziesz mial nietuzinkowa wydumke [jakis choper lub drag....]no bo ubrac 1400 to raczej profanacja by byla ,mysle.... ;] Edytowane 20 Czerwca 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 dzieki wszystkim(oprocz kolesia o nicu Stan sorry ale Twoj post jest zenujacy) za podpowiedzi chyba a raczej na pewno juz wiem co chce(1400)ale potem nalezy go przerobic do zobaczenia na czarnej wstedzepozdrawiam ChamsinNo i tak trzymać ;) Widziałem kilka przerobionych VS-ów - świetna baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi