JIG SAW Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Mam problem bo nie weim jaki olej nalać do automatycznej skrzyni biegów w skuterze oczywiście. Byłem w paru sklepach motoryzacyjnych a oni nie maja tam pojęcia czy do skrzyni w skuterze może pasować olej do samochodowej (automatycznej) skrzyni biegów.Jeżeli ktoś może polecić mi konkretna marke i typ oleju to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 ja ci nie powiem bo nie wiem ale napisz na http://www.skutery.net/forum/default.asp Tam napewno ci powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Kup poprostu olej przeznaczony do tych skrzyni. Produkuje go np. motul lub motorex (ten drugi znajdziesz w http://sklep.skutery-tuning.pl/pokaz.php?i...eksploatacyjne) - nazywa się to "olej do przekładni" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Ja bym polecał ARAL do skutrów - jest drogi ale dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Hipol ATF jest super i tanio, niech ci ludzie nie wmawiają że szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Września 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Castrol ScooterI tyle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Ja leje zwykły Hipol do automatycznych skrzyń i nie ma problemów narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi