Jay_Raf Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) witamkolejne pytanko co do spalania bo pali jak smok chyba z 10 koszmar nie wiem co to czy zapłon aparat zapłonowy zle ustawiony czy gaźniki a jest w ogóle tutaj ktoś z polkowic albo okolic kto sie w ogóle zna na dnieprach ruskachbył bym wdzieczny Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Jay_Raf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Człowiek, ile będziesz takich tematów zakładał? poczytaj sobie archiwum, tego pełno jest, a jak już tak pilnie kogoś szukaj, to patrz na ludków z forum z skąd są, i napisz do nich.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Człowiek, ile będziesz takich tematów zakładał? poczytaj sobie archiwum, tego pełno jest, a jak już tak pilnie kogoś szukaj, to patrz na ludków z forum z skąd są, i napisz do nich.. pozdrawiamNie no jeszcze dużo mu zostało. Daj mu jeszcze zapytać o tanie paliwo do dniepra i jakie opony i czy ktoś mógłby mu je założyć ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a co za roznica ile tematow niechcesz nie zagladajwidocznie ktos jednak ma ochote zagladnac na n ie i odpowiedzieca jesli rozwiaze problem usune tematpozdrawiam Słuchaj, jestem tutaj dłużej, i znam zasady forum, i naucz się pisać, taka dobra rada.. WoWaż się zaczynam bać sorki ale ja uczę się więcej lat niż ty żyjesza po za tym nie zacząłem tu zaglądać by się ścierać z takimi gostkami jak tynie chcesz nie czytajja potrzebuje pomocy a nie jechania po plecach Wroty hahaha! Własnie widać jak się uczysz, a nie możesz sobie z gażnikami poradzić, i zapłonem... gratulacje..smile.gif dzięki mrugacz.gifale ja już sesje skończyłem a ty chyba dopiero w piątek masz rozdanie świadectw smile.gifjak masz do mnie tak pisać w ogóle lepiej nie pisz Taka mała rozmowa wyszła, i nasz Pan jest studentem, a sobie z ruskiem nie daje rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 hehehe teraz Prince powinien napisac "post do kasacji" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 cos co pochodzi z bloku wschodniego musi dużo palić ... :icon_twisted: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 cos co pochodzi z bloku wschodniego musi dużo palić ... smile.gif gowno prawda. jest kilka istotnych czynnikow wplywajacych na to. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 no głównie pogoda :flesje: nie no żartuje ale te motorki muszą coś połknąć przy tej pojemności ... na 5 l nie zrobisz 100 :icon_eek: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 :D 5,5l na gaznikach k68 rusem solo- K-750, ural nawet mniej moze wziac. z wozkiem o te ~1,5l wiecej dolicz. a pogoda swoja droga.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay_Raf Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witamto co polecasz zmienić gaźniki czy po prostu dobrze je wyregulować?dzisiaj ustawiałem zawory mam nadzieje ze dobrze wyczytałem 0.08 przerwa tak pisało w książce trochę za mało jak dla mnie ale zrobiłem jak pisało.a i mam pytanko rozbierałaś może sprzęgło kiedyś?daj znac jak by ci najlepiej na ggdzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Co do zaworów, to luz ma być ustawiony na 0,1 na obu - jednak spotkalem się z opinią, że ustawienie luzu na zaworze ssącym w Dnieprze w granicach 0,08 nie jest błędem - chodzi tu o te nieszczęsne popychacze, które mają tendencję do sklepywania się, przez co szybciej powiększaja się luzy; Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zaprzęg z dnieprowskim silnikiem, gaźniki z jawy ts 350 szybka czwórka w skrzyni spalanie 5,5 - 6,5 przynajmniej tak umnie wychodzi ;PCo do luizów zaworowych to na zaworach wydechowych ustawiam na 0,1 a na sących też na 0,1 tylko troszkę ciaśniej nić wydechowy i nietety tak co 1000 km przydaje się zajżeć na luzy zaworowe bo france potrafią cuda wyczyniać czasami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi