motoeliza Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Tylko nie 18 to nie był wcale naj... czas w moim życiu. Nie miałam moto. A i tak nie cofnęła bym czasu. Teraz wiem czego chcę i mam zupełnie inne podejście do życia . Wszystko się układa, spełniają się moje marzenia, i zmieniłam zupełnie podejście do życia i ludzi. Straszne mieć 18 lat beee. Totalna motanina egzystencjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Tylko nie 18 to nie był wcale naj... czas w moim życiu. Nie miałam moto. A i tak nie cofnęła bym czasu. Teraz wiem czego chcę i mam zupełnie inne podejście do życia . Wszystko się układa, spełniają się moje marzenia, i zmieniłam zupełnie podejście do życia i ludzi. Straszne mieć 18 lat beee. Totalna motanina egzystencjonalna.Hej wiatm motoeliza! ja tez całkiem chętna na jazde po miescie! i do Boaraniego w sobote nowych znajomych poznać,czemu by nie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No to bedziemy z zona, znaczy z Infanati :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 No to bedziemy z zona, znaczy z Infanati :crossy: To znaczy ze jestescie juz po slubie ! Nie organizowaliscie parady motocyklowej ?Po ostatnim wypadzie na Diabelski kamien po piachu mamy zaprawe w warunkach terenowych wiec po lesie mysle ze by sie dalo...Fajnie ze sie spotkamy w sobote ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Bartas tak myśli :icon_mrgreen: ale jak ostatnio ich widziałem to jacyś byli smutni :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No no na parade sie jeszcze zalapiecie :( Smutni? Chyba w chwili rozstania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No no na parade sie jeszcze zalapiecie :flesje: Smutni? Chyba w chwili rozstania :buttrock: W koncu nie kazdy bierze slub w kosciele czy urzedzie - slubu nowozency udzielaja sobie sami a w czyjej obecnosci to juz do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No Michał fajne podejście :cool:Roman my nie byliśmy smutni :) Mi było wtedy zimno strasznie :notworthy: Ale na paradę napewno się wszyscy chętni załapią :wink: Będziemy spraszać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 chciałbym podziękować uczestnikom obstawy za wsparcie mnie w tej "trudnej" chwili, a uświetnienie swoją obecnością uroczystości zawarcia awiązku małżeńskiego Natali i Marcina. Zostałem mile zaskoczony iliścią i składem obstawy, byli i ludize z Motobydzi i z forum ogólnego. Szkoda, że grupa inowrocławska nie została chwilę, bo tylko przez grila i napoje na miejscu mogłem uczestnikom obstawki podziękować. Myślę, że będzie jeszcze okazja się odwdzięczyć. Szczególne podziękowania dla solenizantki motoelizy, że znalazła chwilę czasu i wpadła na swoim potworku :icon_biggrin: http://fotozrzut.pl/zdjecia/a7912ca1d7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Eliza WIELKIE DZIĘKI za wczorajszą imprezę :icon_biggrin: Naprawdę świetna z Ciebie kobitka :notworthy: Mam nadzieję na następne takie wypady i no oczywiście :lalag: Pozdrowionka i jeszcze raz wszystkiego naj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Eliza jeszcze raz sto lat :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :lalag: impreza naprawdę udana było super, jeszcze dochodzę do siebie ;) no i fajnie było Was wszystkich zobaczyć P.S. tylko ta ochrona..... tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Elizka! zajefajna imprezka :icon_mrgreen: ochrona rzeczywiscie za duzo sie wcinała-nadgorliwi :icon_razz: ,do zobaczenia następnym razem :flesje: Jeszcze raz Sto lat i jeszcze dłużej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Elizka! zajefajna imprezka :icon_mrgreen: ochrona rzeczywiscie za duzo sie wcinała-nadgorliwi :icon_razz: ,do zobaczenia następnym razem :flesje: Jeszcze raz Sto lat i jeszcze dłużej :buttrock: Eliza było grubo powaga , wszystko mnie boli...dobra ekipa...aaaaa straciłam głos..hahahaha A ty koleżanko mam nadzieje, że dotarłaś bez przeszkód hahahaha? Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów i do następnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Eliza było grubo powaga , wszystko mnie boli...dobra ekipa...aaaaa straciłam głos..hahahahaA ty koleżanko mam nadzieje, że dotarłaś bez przeszkód hahahaha?Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów i do następnego....Ja dotarłam,ale bardziej martwiłabym sie o was haha jak i gdzie w ogole dotarliście? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Eliza było grubo powaga , wszystko mnie boli...dobra ekipa...aaaaa straciłam głos..hahahahaA ty koleżanko mam nadzieje, że dotarłaś bez przeszkód hahahaha?Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów i do następnego....ekipa dobra -a jak......nie pamiętasz odwoziliśmy Kinie :banghead: Ja dotarłam,ale bardziej martwiłabym sie o was haha jak i gdzie w ogole dotarliście? :P a my dotarliśmy cali i zdrowi :P wszystko ok-tylko rano troche cieżko........ a tak w ogóle Eliza dziekuje za impreze było zajebiście :icon_razz: polecamy sie na przyszłość.......... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi