alterego Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 p.s. Rules a jak dwie dziewczyny w koszu zmiescic ??? Takie male zadanie matematyczne.. Bo ty sobie zły motocykl kupiłeś...http://www.autosoviet.altervista.org/CHANGJIANG750-2.JPG :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam,Ch_ra wiedzialem, ze cos nie tak robie...teraz dopiero zalapalem ;D Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jest opcja motocykl + samochod z reszta rodziny, ale skoro robisz co weeken 1000 km to jeden tydzien bez motocykla wytrzymasz.Pozostaje mi miec nadzieje ze urodziny Elizy nie pokryja mi sie ze zjazdem - to juz bedzie nowy rok szkolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam,i tu jest problem Michal...bo ta opcje przerabialem od poczatku..niestety odrzucona zanim zdarzylem argumentowac :banghead:mowi sie trudno Biedrona odpocznie przed koncem sezonu.. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 w szczecinie jest zlot żaglowców z możliwością zwiedzania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Byłam 2 lata temu na tej imprezie bardzo długo trzeba stać aby się dostać na jakiś okręt. Kiedy zorganizujemy jakieś spotkano wszystkich motocyklistów!!! Ludzie przecież fajnie by było poznać się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam,jestem zaaa...dajcie znac kiedy ?? Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja też jak najbardziej się piszę na spotkanie :lalag:Co powiecie na sobotę 11-ego?? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No wypadałoby się w końcu spotkać bo dawno razem nie śmigaliśmy.Ostatnio w komplecie byłiśmy chyba na moim ślubie :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No wypadałoby się w końcu spotkać bo dawno razem nie śmigaliśmy.Ostatnio w komplecie byłiśmy chyba na moim ślubie :-). .......... i tak bedziemy pisać i pisać i pisać, aż w końcu przyjdzie grudzien.......... :cool: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 .......... i tak bedziemy pisać i pisać i pisać, aż w końcu przyjdzie grudzien.......... :flesje: ;) :crossy: no co zrobić ludzie zabiegani i czasu mało :crossy:sam o tym dobrze wiesz prawda? :clap:no ale trzeba mieć nadzieje, że kiedyś się w końcu coś uda :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Może ktoś zaproponuje jakiś termin dogodny dla wszystkich. Jak coś to w pazdzierniku tzn. 13 robię urodziny na które juz zapraszam. Szczegóły podam dopiero na poczatku pażdziernik. Mam jednak nadzieje że wczeniej uda się nam spotkać przy jakimś ognichu. To pisałam ja Eliza tylko z kompa Asi i zapomniałam sie przelogować. Więc dla wyjasnienia to ja robie te urodziny a nie Asia. Teraz też się nie zalogowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ja poroponuje termin 17-19 piecki kolo bydzi bedzie zlocik i niezla impratam mozna sie zobaczyc. pogadac oczywiscie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ja bede z soboty na niedziele pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Może ktoś zaproponuje jakiś termin dogodny dla wszystkich. Jak coś to w pazdzierniku tzn. 13 robię urodziny na które juz zapraszam. Szczegóły podam dopiero na poczatku pażdziernik. Mam jednak nadzieje że wczeniej uda się nam spotkać przy jakimś ognichu. To pisałam ja Eliza tylko z kompa Asi i zapomniałam sie przelogować. Więc dla wyjasnienia to ja robie te urodziny a nie Asia. Teraz też się nie zalogowałam. :crossy: Eliza następnym razem będziesz u mnie na moto wiec pozbieraj krzyżków i na śląsk jazda. :buttrock: ...wiemy gdzie są miłe miejsca i dobre knajpy, kilku motocyklistów e ślaska też się znajdzie wiec możemy dobrze sie bawić, :icon_mrgreen: jeszcze lepiej niz w tych ostatnich dwóch dniach..hahahaha pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 I to jest dobru pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi