AdamOSA Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 a masz fiszki do cbr 600 f3 1996?? Całą serwisówkę , w której są fiszki około 150-160Mb . Pozdrawiam AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlona Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Niestety nie posiadam spisu a co najgorsze czasu żeby go zrobić .Proszę pytać na bieżąco postaram się pomagać .Nie posiadam też własnego serwera , więc lądowac będą na jakiś darmowych .Nie wysyłam całości i większej ilości . Pasożytom handlującym serwisówkami mówię NIE !!!Masz moto o które pytasz w avatarze = masz moją pomoc . Serwisówek w j.polskim NIE MAM i proszę o takie nie pytać !! AdamOSAwitam.jestem z jawora ,rozmawiał z tobą mój kolega o kawie zzr 1100. czy mógłbyś udostępnić mi jakąś dokumentację związaną z tym motorem? niewiem jak mądże się do tego zabrać ,a posiadam książkę z gpz 600 a to się trochę różni. dodam że naprawami zajmuje się amatorsko ( tylko dla siebie i przyjacił) także nie zrobię z tych informacji jakiejś komercji. mój email. [email protected] Edytowane 22 Czerwca 2007 przez pawlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Proszę bardzo Kawasaki ZZR1100Oto link -> http://rapidshare.com/files/38668217/Kawas...vice_Manual.zip Pozdrawiam AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkun Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A ja potrzebuję do Yamahy XS 400 A2A 27 KM 1980. Może masz taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja potrzebuje do Yamahy DT 125 R 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlona Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Proszę bardzo Kawasaki ZZR1100Oto link -> http://rapidshare.com/files/38668217/Kawas...vice_Manual.zip Pozdrawiam AdamOSADZIĘKUJE ZA LINKA. PAWEŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) witam,tak jak napisałem na pw bardzo bym prosił o serwisówkę do yamahy tzr 125r (belgarda) 92r z góry dziekujePozdrawiam Edytowane 17 Lipca 2007 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Laverda Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam masz może jakieś serwisówki opisy albo manuala do Laverdy ghost strike 750? A może wiesz gdzie można coś takiego znaleść bardzo bym prosił o pomoc bo szukam w necie i niemoge nic znaleść na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 WitamCzy posiadasz moze serwisówke do "jajka" Suzuki Gsx 600F z rocznika 99?Bede bardzo wdzieczny jesli chociaz zobaczysz :notworthy: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 witam,tak jak napisałem na pw bardzo bym prosił o serwisówkę do yamahy tzr 125r (belgarda) 92rz góry dziekujePozdrawiam Tutaj jest link : YAMAHA TZR 125 Pozdrawiam AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A masz może serwisówkę do Suzuki GS650 G Katana z 81 roku. Bo robie ją dla kumpla ale nie ma nigdzie serwisówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Plz potrzebuje serwisowki do kle 500 z 91 roku ale moze byc do roku 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam czy znlazlbys co do Husqvarny wR 125 2002r?? :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black66621 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Niestety nie posiadam spisu a co najgorsze czasu żeby go zrobić .Proszę pytać na bieżąco postaram się pomagać .Nie posiadam też własnego serwera , więc lądowac będą na jakiś darmowych .Nie wysyłam całości i większej ilości . Pasożytom handlującym serwisówkami mówię NIE !!!Masz moto o które pytasz w avatarze = masz moją pomoc . Serwisówek w j.polskim NIE MAM i proszę o takie nie pytać !! AdamOSAHej. Fajnie, ze posiadasz serwisowki. bylbym w niebo wziety gdybys posiadal serwirowke do mojego motocykla: Yamaha xz 550s 1986r. gdyz mam wielki problem z tym motocyklem. kupilem go ze spalona instalacja zaplonowa, przelozylem cala wiazke zaplonowa i potrzebuje opisy poszczegolnych elementow takich jak modul zaplonowy, regulator napiecia, cewki, cujnik polozenia walu(impulsator)alternator, przekazniki itd. Gdybys posiadal informacje gdzie mozna kupic tego typu sprawy uzywane 100%sprawne i parametry tych zeczy zebym mogl je sprawdzic miernikiem tez bylbym bardzo wdzieczny. Kupilem juz jeden modul na allegro i okazal sie spalony i kase mam w plecy a nowy jest raczej drogi-pomoz. Prosze o informacje na adres e-mail: [email protected] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam! Ja też sie piszę na serwisówkę do Yamahy XZ 550 jak by była.. Pozdrawiam! Mój e-mail jak coś: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi