jannikiel Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) No i pozamiatane- Baylistic pokazal wszystkim gdzie raki zimuja, i tak powinno byc, nie wystarczy sama moc czy inny szwanc- potrzeba jeszcze troche talentu :bigrazz: Ida zmiany na Superbiki, podobno producenci sie dogadali od przyszlego sezonu 2 cylindrowki max 1200 poj. za to ciezsze o 6 kg( 168 kg), 4 cylidrowki max. 1000 i 162 kg . Czekaja na oficjalne zatwierdzenie w przyszlym tygodniu przez FIM.Jak to przejdzie sezon 2008 bedzie bardzo pasjonujacy. Pozdr.Janek Klekotek 748 S -Forza Ducati. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No to za rok Ducati wraca w wielkim stylu :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 I mam nadzieje ze bezapelacyjnie wykosi konkurencje...Malolaty sa zawiedzione :flesje: Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 No to za rok Ducati wraca w wielkim stylu :icon_evil: A to teraz już nie Honda?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻURAL Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 I mam nadzieje ze bezapelacyjnie wykosi konkurencje...Malolaty sa zawiedzione :icon_twisted: Janek Klekotek 748 S. pożyjemy zobaczymy.... HONDA rulez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pewnie konkurencja sama sie wykosi jak juz wczesniej bywalo:-)))) i nie wystawi bikow- ale fajnie same Duc-y na torach :crossy: :clap: :D Forza Ducati . Janek klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A to teraz już nie Honda?? :banghead:W tym temacie piszemy o Superbikach a nie o Supersportach 600. A tak w ogóle to i w superbikach i w supersportach Honda w tym roku jest na pierwszym miejscu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 W tym temacie piszemy o Superbikach a nie o Supersportach 600. A tak w ogóle to i w superbikach i w supersportach Honda w tym roku jest na pierwszym miejscu. A czy ja gdzieś pisałem o stocksportach ?? ( poza tym ostatni wyścig wygrywała Yamaha w SS). Tak po prostu się pytam bo widziałem na grandysach jakieś ducaty, które obsługiwał wierny Hondzie człowiek :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi