Oriana Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Hmm, niestety ja również byłam świadkiem wożenia małego dziecka bez kasku. Wyobraźcie sobie kolesia na terenowym sprzęcie który po poligonie wiózł około 3-4 letnie dziecko . (posadził je sobie z przodu ) Prędkość 40-50 km/h. Nie wiem czy to było ojciec, brat, czy ktokolwiek inny ... Nóż sie w kieszenie otwierał , co za idiota ... :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wydaje mi się że skoro facet i dzieciak trafili do szpitala w stanie ciężkim to nie jechali raczej 20 km/h ....Hej Hubert.odsylam do mojego posta:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=941314mamy jakieś szczegóły jakie maja konkretnie obrażenia? czy tylko 'ogolnie' 'stan ciezki'?bo jak napisałem i potem dopisał Michal1 nie trudno doznać ciężkich obrażeń głowy przy minimalnych prędkościach. osobiście doznałem złamania kręgosłupa po kopniaku z glana... i uwierzcie ze koleś nie poruszał się z dużą prędkością :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mamy jakieś szczegóły jakie maja konkretnie obrażenia? czy tylko 'ogolnie' 'stan ciezki'? Masz rację, zbyt mało wiemy żeby oceniać postępowanie tego człowieka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi